Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal együtt vagyunk, de hogy legyen ő a legjobb barátom is egyben?
A helyzet az, hogy együtt vagyok valakivel már féléve.
Szeretjük egymást, úgy érzem hogy sikerül lassan de biztosan kibontakoznunk egymás előtt viszont.. Ő más mint a többi ember. Például ha filmet néz egyszer sem néz rá a telefonjara (igen, mondhatjuk azt hogy ez normálisnak számít de nem a 17-18 évesekre jellemző)
Nem is ez itt a lényeg.
A szerelmi rész az stabil. De ha facen beszélgetünk olyan mint a Google translate. Egyszavas, semmit mondó válaszok. Nem tudom hogy a barátság részét hogyan tudnánk fejleszteni
Valakinek nincs jól bevált ötlete?🥺
Nekunk is ilyen: eloben nagyon jo, de neten halalos...nem a chaten kifejezos fajta
Minel tobbet talalkozzatok vagy telefonaljatok;)
Én értem mire gondol a kérdező. Ezzel én is sokszor bajban voltam.
Nálam sosem tudott egyszerre működni a barátság és a szerelem. Mintha a kettő kizárná egymást. Nem tud az ember felszabadultan, gondolkodás nélkül hülyéskedni, megosztani csak úgy valamit a párjával. Csomó olyan párt látok, akik felhőtlenül hülyéskednek, kötekednek egymással, mennek össze-vissza 2-en mindenhová.
Hiába bízik meg az ember a legjobban a másikban, és hiába szerelmes belé és nagy rózsaszin köd, mégis van valami, ami miatt a "haveri" része nem működik.
Erre gondoltál kérdező?
aki máshogy viselkedik a párja mellett, az nem jó párkapcsolat.
nekem is volt ilyen sajnos, szerencsére nem tartott sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!