Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt barátnőtök levetkőzik szex közben?
11/20 A kérdező kommentje:
Nem nem masok elott szexelunk. Gondolok olyanokra peldaul hogy nem mer felvenni rovidnadragot, nem hord szineket mert hogy neki nem szabad azt mint a vekony lanyoknak.
Az elozo baratjarol meg annyit hogy o vette szuzesseget 14 evesen hozzateszem ugy, hogy o allitotta be ugy, hogy meg o tesz szivesseget azzal a baratnomnek, hogy lefekteti. Aztan otthagyta. Osszejottek megint es ugyanez a helyzet. Oltozkodj bovebb ruhakba sminkelj mar ne legyel mar ilyen felszabadult stb. es joforman kislany volt meg
Ezt nagyrészt a többi lánynak is köszönheti a környezetében, akiktől biztos hogy kap beszólásokat az alkata miatt.
2021. jan. 24. 20:07
13/20 A kérdező kommentje:
Nem elfogultsagbol meg semmi, de az ilyen lanyok nagy resze miert nem kapja meg hogy veluk is hercegnokent banjanak? Csak mert van rajtuk 10-15 kilo plusz szeretet? igazsagtalan...
Otthon lehet hogy megkapják, de a csajok egymással elég szemetek tudnak lenni, hidd csak el. Hiába csak egy pár kiló plusz van rajta egy női közegben az pont elég hogy szétszedjék.
2021. jan. 24. 20:14
15/20 A kérdező kommentje:
Sose ertettem a lanyok miert bantjak szandekosan a masikat. A fiuknal ez nincs annyira igy. Jo ottis elofordul de nalatok ez gyakoribb
2021. jan. 24. 22:24
Van amikor igen, van amikor nem. Mikor milyen kedvünk van, és mennyire bírunk magunkkal.
2021. jan. 25. 20:56
2021. febr. 13. 18:55
#14 és az a gáz, hogy ez igaz.:/
De az is igaz, hogy a férfiak is szemetek tudnak lenni. 15lg +-al
Olyanokat kaptam az utcán fiúktól, hogy bálna, tehén stb. Pedig nem rosszul oszlik rajtam el a súly.
Sok ember nagyon szemét, ezért kell az önbizalmat fejleszteni, hogy tudjuk az értékeinket.
2021. febr. 13. 19:14
20/20 anonim válasza:
Sajnos én aterzem ezt. Habar nem mondanam magam kovernek, de nekem is sok gatlasom van sajnos. Szerintem a legjobb hagyni, hogy o magatol rajojjon szep lassan! es turelmesnek lenni mindenkeppen. Idovel segit rajta, ha nincs eroltetve, mert belul biztos, hogy o is vagyna erre, csak még nem eleg magabiztos ahhoz. Viszint ha egy ido utan eszreveszi, hogy se eroltetes, se kinevetes es megalazas, akkor jobban fogja magat erezni es szepen lassan “levetkezi” ezeket a gatlasokat elotted:)
2021. máj. 3. 19:03
További kérdések: