Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt barátnőtök levetkőzik szex közben?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon szeretem, ha vékonyabb lenne nem is lenne a barátnőm. Ne ilyen zsírdisznót képzeljetek el hanem nagy cici, formás segg es nem erzem a bordait. De szegeny olyan gatlasos elottem hiaba mondok neki barmit nem hiszi el hogy igy szeretem. Mit tudnek vele csinálni hogy kicsit magabiztosabb legyen? Olyan rossz nézni hogy nem tesz meg bizonyos dolgokat,mert higy jajj mit gondolnak mások... az ilyen lanyok ezt nem tehetik meg.. sajat magat teszi tonkre es ezt nem szeretnem hagyni..2021. jan. 24. 12:17
2/20 anonim válasza:
Az elején én sem mertem vetkőzni, de aztán az is sikerült. Dicsérd sokat.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem eroltetem csak jo lenne ha nem lenne ilyen gatlasos. Az exe nagyon megalazoan bant vele es szeretnem ha tudna milyennek kellene lennie egy normalis kapcsolatnak.
Mindig az exehez hasonlitgat. Azt hiszi kepes lennek vele azt megtenni mint ő.
2021. jan. 24. 12:44
4/20 Thundery2137 válasza:
Légy vele türelmes! Várd, míg ő is letudja vetkőzni a gátlásait. Ha az előző barátja lelomhozta az önbizalmát, azt nem olyan könnyű újra felépíteni!Ő már csalódott egy férfiban, általában utána mindenkiben azt a bizonyos embert látja.Dícsérd, mondd, hogy büszke vagy rá, hogy gyönyörű nő! Kis lépésekben haladj!Lehet hosszú az út, de ha szereted, hidd el, a végén te leszel a legboldogabb, ha sikerül :)
5/20 anonim válasza:
Persze, simán! Normális pasi mellett minden nőnek megnő ehhez az önbecsülése. Nyilván, ha te azt szeretnéd, ha vékonyabb lenne a nőd, akkor előtted soha nem is fog felengedni és jobb lenne, ha keresnél olyat, akit szívből tudsz dicsérni. A nők megérzik.. És a csajod is jobban járna egy telt idomokat favorizáló palival, aki mellett istennő lehet s nem egy kihasznált szerencsétlen önbizalomhiányos, elviselt személy..
6/20 anonim válasza:
Mi az, hogy mit gondolnak mások? Ti mások előtt szexeltek?
7/20 anonim válasza:
5# hiszen pont azt írta, hogy nem is annyira tetszene neki ha lefogyna, és neki így jó.
8/20 anonim válasza:
7#: ezt ő állítja, de a nője nem ezt érzi, mert ellenkező esetben feloldódnának a gátlásai akárhányan alázták is meg előtte. Ha azt érzi a csaj, hogy istennő, akkor el is hiszi!
9/20 anonim válasza:
#8 azért ez nem ilyen könnyű. Ha valaki csalódott és keményen, akkor nehezebb a téma, főleg ha olyan a személyisége. És neki ezek szerint olyan. Én is nehezen vetkőztem le, pedig nem csalódtam előtte. Pedig tetszettem neki. Csodálva nézett szinte mindig. Nem csak fekete és fehérbe kell nézni a dolgokat.
Szerintem ha sokat bókol neki, és megmutatja, hogy ő hogyan látja tuti jó lesz.
10/20 anonim válasza:
#9:pont erre gondoltam én is, még nem elég meggyőző a pali..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!