Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 3 év után ilyen könnyen menne neki?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán váltunk el exemmel, o azthitte megcsaltam tele beszéltek a fejet, én feltekennye akartam tenni de közben nem csaltam meg és igen. 1-2 hónapig ment ez majd így a semmiből hirtelen megváltozott még találkozgattunk meg mondta h szeret és volt-e s h hianyzom neki kb 1-2 hét amit végig veszekedtunk aztán megismert egy lányt, de meg átjött egyszer hozzam h megbeszeljunk dolgokat, azt mondta nem all készen meg újra kezdeni, lefekudtunk és ra pár napra elment a lannyal talalkozni.. hozzáteszem én voltam neki mindenben az első, csok szex minden. Aztán veszekedve váltunk el 1 hónapja nem talalkoztunk de tudom hogy nézi a blogomat (kijelzi a blogom) mai napig nézi, meg allitolag az a lány (aki szerintem elég egyugyu ha elhisz a sracnak mindent) kirakott valahova róluk kepet ahol az exem megpuszilja az arcát.... de az exem sehova nem tette ki. Egyébként fakttársak vagyunk és jovohettol talalkozni fogjunk újra.. ha meg erdekelnek részletek szívesen megosztom h osszealljon a kep... a kerdes h szerintetek ilyen hamar tovább lepett????? Meg meg nem is olyan regen “feltekenykedett”. Szerintetek ez mi??2021. jan. 4. 13:46
11/11 anonim válasza:
Kérdezed, hogyan értem, hogy fantáziál?
Úgy értem, hogy nincs valamiről meggyőződve, csak feltételez valamit, hogy megtörtént, azaz fantáziál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!