Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokaknak tényleg ilyen könnyen...

Sokaknak tényleg ilyen könnyen menne a pártalálás vagy csak annak állítják be?

Figyelt kérdés
Pl. mikor mondják, hogy "keress másikat", meg "majd a következő", mintha az csak pikk-pakk jönne, mindennapos dologként. Vagy mikor valaki meséli, hogy "elkezdett randizgatni", mintha ez is annyi lenne, hogy akkor van randim, amikor akarom. Vagy csak az én életem nem ennyire egyszerű?
2014. ápr. 18. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
neten bármit lehet írni/mondani
2014. ápr. 18. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Van, akinek pikk-pakk megy, de a többség nem így van ezzel.
2014. ápr. 18. 11:59
 3/8 PearlDiver ***** válasza:

Aki nem tesz érte semmit, annak valóban nehezen fog menni.

Csak itt a gyakorin sztem van legalább 50-60 olyan ember, aki erre vágyik, csak elég ügyesnek kell lenni, hogy megtaláld a megfelelő illetőt :)

2014. ápr. 18. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ez attol függ hogy hány embernek vagy szimpatikus, és hogy kikkel milyen társaságokkal ismerkedsz, pl ha egy full népszerű jócsaj vagy jóképű faszi vagy akkor nyilván nem kell éveket várnod h találj valakit...
2014. ápr. 18. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, gyk-n mindenki laza meg 20 cm-es fa.sza van. És nyilván azért van ennyi ''csúnya vagyok'' kérdés mert mindenkinek olyan könnyen megy.
2014. ápr. 18. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A legtöbben azt mondják,amikor nem gondolsz rá,akkor jön. De amikor több éve csak randizgatsz és befut pár komolytalan kapcsi,és csak arra tudsz gondolni, hogy évek óta valójában egyedül vagy,hiába nézel ki jól és ismerkedsz, akkor kiderül, hogy nagy f*ság az egész.
2014. ápr. 18. 12:01
 7/8 anonim válasza:
Ez komplexebb annal mint amit a kerdesed sugall. Nem mindegy, hogy nezel ki, milyen elvarasaid vannak, hany eves vagy, etc. Osszessegeben annyi a tanacsom, hogy keress. Ne vard meg mig a sult galamb a szadba repul:) En pl az iwiw csajok es pasik alkalmazasan ismertem meg a ferjemet:)
2014. ápr. 18. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is ezt mondta egy haver... kétszer is "majd jön másik", "vannak még nők" - amikor ő meg már a ku.rvákon gondolkodik, mert 4 éve nincs senkije...
2014. ápr. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!