Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 3 év után ilyen könnyen menne neki?
Egyelőre ne csinálj semmit, de ha szereted, várhatsz az események alakulására. De ezt NEM AJÁNLOM. Tedd magad túl rajta.
Ffi.
Én nem a #3as válaszoló vagyok...
Én csak úgy gondolom,nem lehet,hogy most a fiú akár féltékennyé tenni?
Vagy csupán már nem szeret téged, és lehet hogy nem is lépett túl rajtad,de attól még belemerülhet egy másik kapcsolatba :(
Ez három opció volt... bármelyik lehet. Nem ismerem a srácot,nem találkoztam vele, így nem látok az agyába :)
1. Féltékennyé akar tenni ezzel a kapcsolattal(de szerintem nem valószínű)
Vagy
2. Már nem szeret, és így gyorsan túl lépett
Vagy
3.Vagy nem lépett túl rajtad,de attól még belement egy másik párkapcsolatba... úgy is,hogy közben szeret téged. Simán. Ilyen is van.
A #8-nak a 3. opcióját vélem a valóságnak.
Én vagyok a #3-as. Hogy miért nem ajánlom? Mert az eddigi írásaidból azt veszem ki, hogy a fiú labilis. Maga sem tudja tkp. mit is akar. Talán nem vetett ki Téged teljesen a fejéből és a másik lánnyal talán csak gyógyítani akarja a sebeit. Ezek után (részemről) világos, hogy nem ajánlom várnod arra, hogy jelentkezzen.
Viszont - Te ismered őt jobban, mint én, 3 év ismeretség után eldöntheted, hogy mennyire tudsz bízni benne, főleg, ha ok nélkül féltékenykedik. Kérdezd meg tőle, hogy csak valamiből következett arra, hogy megcsaltad, vagy valaki megsúgta neki. Mondd neki, hogy erre a "jóakarójára" ne támaszkodjon, mert máskor is félrevezeti őt. Szerintem, csak (tévesen) föltételezi, de ez a nagyobb baj, hogy fantáziál és erről aligha fog leszokni. Ezért sem ajánlom, hogy várj rá.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!