Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Majdnem 3 év után ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 3 év után ilyen könnyen menne neki?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán váltunk el exemmel, o azthitte megcsaltam tele beszéltek a fejet, én feltekennye akartam tenni de közben nem csaltam meg és igen. 1-2 hónapig ment ez majd így a semmiből hirtelen megváltozott még találkozgattunk meg mondta h szeret és volt-e s h hianyzom neki kb 1-2 hét amit végig veszekedtunk aztán megismert egy lányt, de meg átjött egyszer hozzam h megbeszeljunk dolgokat, azt mondta nem all készen meg újra kezdeni, lefekudtunk és ra pár napra elment a lannyal talalkozni.. hozzáteszem én voltam neki mindenben az első, csok szex minden. Aztán veszekedve váltunk el 1 hónapja nem talalkoztunk de tudom hogy nézi a blogomat (kijelzi a blogom) mai napig nézi, meg allitolag az a lány (aki szerintem elég egyugyu ha elhisz a sracnak mindent) kirakott valahova róluk kepet ahol az exem megpuszilja az arcát.... de az exem sehova nem tette ki. Egyébként fakttársak vagyunk és jovohettol talalkozni fogjunk újra.. ha meg erdekelnek részletek szívesen megosztom h osszealljon a kep... a kerdes h szerintetek ilyen hamar tovább lepett????? Meg meg nem is olyan regen “feltekenykedett”. Szerintetek ez mi??
2021. jan. 4. 13:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Gyerekes.Leakasztana bármikor de te senkivel ne találkozz addig.
2021. jan. 4. 13:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Ennyi idő alatt túllépett volna?
2021. jan. 4. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyelőre ne csinálj semmit, de ha szereted, várhatsz az események alakulására. De ezt NEM AJÁNLOM. Tedd magad túl rajta.

Ffi.

2021. jan. 4. 15:08
 4/11 A kérdező kommentje:
2021. jan. 4. 15:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Miert nem ajánlod? Szerinted mi lesz ha visszamegyünk suliba és látni fogjuk egymást?
2021. jan. 4. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem a #3as válaszoló vagyok...

Én csak úgy gondolom,nem lehet,hogy most a fiú akár féltékennyé tenni?

Vagy csupán már nem szeret téged, és lehet hogy nem is lépett túl rajtad,de attól még belemerülhet egy másik kapcsolatba :(

2021. jan. 4. 15:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Várj nem értem most amit írtál :D most akkor nem akar feltekennye tenni? Vagy már nem szeret de meg nem lepett túl? Azt hogy lehet? Ha nem szeretek valakit akkor könnyen tullepek.. nem?
2021. jan. 4. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez három opció volt... bármelyik lehet. Nem ismerem a srácot,nem találkoztam vele, így nem látok az agyába :)

1. Féltékennyé akar tenni ezzel a kapcsolattal(de szerintem nem valószínű)

Vagy

2. Már nem szeret, és így gyorsan túl lépett

Vagy

3.Vagy nem lépett túl rajtad,de attól még belement egy másik párkapcsolatba... úgy is,hogy közben szeret téged. Simán. Ilyen is van.

2021. jan. 4. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:

A #8-nak a 3. opcióját vélem a valóságnak.

Én vagyok a #3-as. Hogy miért nem ajánlom? Mert az eddigi írásaidból azt veszem ki, hogy a fiú labilis. Maga sem tudja tkp. mit is akar. Talán nem vetett ki Téged teljesen a fejéből és a másik lánnyal talán csak gyógyítani akarja a sebeit. Ezek után (részemről) világos, hogy nem ajánlom várnod arra, hogy jelentkezzen.

Viszont - Te ismered őt jobban, mint én, 3 év ismeretség után eldöntheted, hogy mennyire tudsz bízni benne, főleg, ha ok nélkül féltékenykedik. Kérdezd meg tőle, hogy csak valamiből következett arra, hogy megcsaltad, vagy valaki megsúgta neki. Mondd neki, hogy erre a "jóakarójára" ne támaszkodjon, mert máskor is félrevezeti őt. Szerintem, csak (tévesen) föltételezi, de ez a nagyobb baj, hogy fantáziál és erről aligha fog leszokni. Ezért sem ajánlom, hogy várj rá.

Ffi.

2021. jan. 4. 17:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. De elképzelhető hogy feltekennye akar tenni ugyanis van egy ismerosom akivel voltam pár napja és snapchat alkalmazásban küldtünk neki kepet amin rajta vagyok és meg vagyok jelölve, majd o így hirtelen a semmiből küldött az ismerősömnek egy kepet amint a csaj megpuszilja az arcát. De mondta ismerosom h se előtte se azután semmikor nem küldött neki olyat, csak amikor tudta h vele vagyok. Kedves utolsó, hogy érted, miről fantazial?
2021. jan. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!