Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm szeretem aki 300 mérföldre lakik tőlem?
Figyelt kérdés
Online veszekedtünk, élőben békességben voltunk, csókkal köszöntünk el.
Bevallom kevés tapasztalatom volt és online teljesen elvakított a szerelem.
Jelenleg szó szerint magamban tartom az érzést.
A lány interneten nem beszél idegen emberekkel, velem sem.
Én annak a híve vagyok, az első lányt, akit megtalálok, szeretem, továbbá minden szempontból a legjobb lány, neki fogadok esküt és őt szeretem életem végéig.
Más lányt nem akarok keresni, mert ő a tökéletes és szerintem bűn 4-5 havonta új párkapcsolatot keresni.
Őszintén bízok benne és a legjobbakban.
2020. dec. 31. 01:18
1/5 anonim válasza:
Ez így értelmetlen. Szedd ráncba a mondanivalódat.
Mi a kérdés? Mert az sem derült ki.
2/5 anonim válasza:
Én is bízom a legjobbakban, de mi a kérdés?
3/5 anonim válasza:
Ezt érezheti az autocorrrect, amikor részegen próbálsz üzenetet írni.
4/5 anonim válasza:
Virtuális barátnő helyett inkább keress egy igazi csajt, mielőtt még kiderül, hogy a lány akit életed végéig kívánsz szeretni, egy hájas, 58 éves incel pasi.
5/5 anonim válasza:
Valaki mondja már el nekem, hogy mi a fszért kell európai létedre nem metrikus mertekrendszert hasznalnod?! Azt értem hogy az amcsiknak ez van, de európában mindenkinek van annyi esze, hogy tíz hatvanyokkal osszon, ne random számokkal. A következő mi lesz? Binarisan gepeled be a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!