Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok ma túl érzékeny vagy tényleg nem volt "szép" amit a barátom mondott?
Ma telefonáltam a barátommal és feljött a téma viccelődve hogy próbáljam meg elcsábítani mármint úgy.
Tényleg ez ilyen viccelődve jött fel szerintem nem is gondolta komolyan.
De aztán elkezdte mondani ha valami csábító dolgot csinálnák az inkább aranyos lenne mint szexi és azt is mondta hogy talán csak én nem vagyok jó ebbe a csábítós szexis dolgokba. És ha inkább nem csinálnék semmit akkor lennék szexi..
Nagyon rosszul esett. Teljesen lehúzta az önbizalmamat és azt hogy én nő vagyok neki.
Olyan érzés mintha nem tekintene rám nőként. Lehet a korkülönbség miatt is.. neki sok lánnyal volt már dolga nekem ő az első..
Tényleg én vagyok túl érzékeny?
Azt biztos hogy mostmár nőiesnek sem érzem magam.
Még most is fáj mit mondott.
19/L 26/F
Inkább az a rész esett rosszabbul hogy én nem vagyok jó ezekben a "szexis dolgokba" és ne is próbálkozzak stb
.😅
Legyél aranyos, lehet az indítja be...
Egy ártatlannak tűnő lányra mindig beindulok... :D
A kurv*s meg nem annyira jön bexd
Egy biztos: nem a korkülönbség miatt. Ő egyszerűen egy nyers, faragatlan ember.
Te is némileg túlreagálod, és szerintem az "aranyos" például kifejezetten pozitív jelző, sőt, nagyságrendekkel jobban bejön egy aranyos lány, mint egy ribis, de tény, hogy bunkó volt.
Esküszöm, hogy jó olvasni a kommenteket. :D
Tudod mit ragadtam ki?
Ezt: "És ha inkább nem csinálnék semmit akkor lennék szexi.."
Magyarul semmit nem kell csinálnod mert te amúgy is szexi vagy. :D
De egyébként alap esetben én is tuti így értelmeztem volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!