Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerinten erősen érzékeny...

Csak szerinten erősen érzékeny az orruk a szép nőknek?

Figyelt kérdés

Amit egy átlagos nő nem érez, szerintem egy szép csaj már büdösnek kikiáltja az embert. Ez csak szerintem vagyígy vagy tényleg így van?

Pl. Gondolok itt az ájfonnal rendelkező fitnesszezni járó 175 cm magas 55kg-os hosszú szőke hajú 25 éves csajra aki a legkisebb szagtól hányingere van.

2020. jan. 30. 11:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat vagyígy helyett van így.
2020. jan. 30. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
milyen számú mintavétel alapján jutottál erre a definícióra? :-D
2020. jan. 30. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

176 cm, 58 kg-s, fenékig érő hajjal rendelkező, úszni járó 21 éves lány létemre nekem születésemtől kezdve nincs szaglásom.

Az általad leírtaknak semmi közük egymáshoz.

2020. jan. 30. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
3# Azt hittem ezzel csak én vagyok így kb ...
2020. jan. 30. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
175 cm, 60 kg, hosszú, de barna hajú vagyok. Nem vagyok szép, nincs szép arcom. Eléggé nagy az orrom. Nincs ájfonom. Én nagyon-nagyon érzékeny vagyok a szagokra. Biztosan a nagy orr miatt :D
2020. jan. 30. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.

Esetleg az lehet, hogy egy kevésbé szép nő benyeli azt ha nincs mindig virág illatod és nem akar ezzel alázni még valaki aki minden ujjára talál 5 pasit mondvacsinált indokokkal is képes lehúzni másokat.

(ugyanakkor ha te kaptál ilyen kritikát akkor több fürdés és kevesebb másokat hibáztatás lenne a célravezető)

2020. jan. 30. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem, hát akkor nem járnának cigánnyal.
2020. jan. 30. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Kényeskednek, megjátsszák.
2020. jan. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!