Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kényes lennèk??
A barátom ma homlokon csapott csak ugy es azt mondta de jól esett.
Meg vett nekem egy drága bakancsot es azt mondta ha en nem lennèk akkor meg tudta volna venni azt amit ő szeretett volna maganak.azt mondta csak viccel, na mind1 de ez hogy ma homlokon csapott nagyon roszzul esett es azota Sirok meg ilyenek bekonnyezek stb..
23/L
1kommentelő.hát hogy ráütött a kezével.
Igen meg kellet volna kérdeznem hogy mièrt csinalta/mondta igazatok van csak ideges lettem hirtelen es kesobb pedig mar nem akartam kerdezni ugyis azt mondaná h viccelt.
Ma tele van az oldal hasonló kérdésekkel. Valami elárulhatná miért nincs senkinek önbecsülése, miért ennyire szolgalelkű a nagy többség!?
Mi az hogy homlokon ütött???? Mi az hogy bakancsot vett?
Istenem...
Mi van? Komolyan homlokon csapott, őt kellett volna nyakon. Most komolyan nekem is szarul esett volna. Ha szeret akkor nem emlegette volna fel. Istenem, én megkérdezném tőle minek vetted, akkor ha most meg felhánytolgatod nekem. Én is mérges és ideges lettem volna. Ez a normális viselkedési forma ilyenkor. Én a fejéhez vágnám azt, hogy neked jól esik az, hogy bánthatsz? Még azt is, hogy akkor minek vetted, hogy utána sakkban tarthas és legyek a pincsi kutyád emiatt és viseljem el a hirtelen ütéseid.
Remélem minden rendbe lesz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!