Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszi magával mindenhová a telefonját? Tényleg minden hová..
Fél éve vagyunk együtt lassan. (1 éve ismerjük egymást)
És sokszor átmegyek hozzá. Ott töltünk sok időt és sokszor ott is alszom.
A kapcsolat kezdete óta folyton mindenhová magával viszi a telefonját lakáson belül.
Ha wc-re megy és még ha fürdik is..
Valamit titkol a telefonján?
Vagy azt hiszi belenèznèk?
De ezt viszont kizárom mert már beszéltünk erről és nem vagyok képes belenèzni a telefonjába. Bízom benne.
Vagy ez valami fiús dolog hogy konkrétan mindenhová viszi a telefont?
Mondjuk Instagrammon, Facebookon látom milyen lányokat likeol. Fél pucér lányok stb.
És attól tart mi lesz ha én azt meglátom?
Egyébként a kapcsolatunk jó. Mindent megbeszélünk. És a kommunikáció nagyon fontos számunkra.
Nem egy felületes kapcsolatról van szó.
1.: Titkolja a másik csajt.
2.: Gyerek még. Ennyit tud szellemileg, hogy egy telefont nyomogat.
Nem hinném hogy a bizalomhiány lenne. Az én barátomnak pl alapból mindig benne van a zsebében a telefonja, ezért nyilván akkor is ott lesz vele, ha mosdóba megy. Nem is merült fel benne a bizalmatlanság.
Igaz az ujjlenyomatom benne van a telefonban és fel tudom oldani (sosem kértem hogy legyen benne, ő ajánlotta fel), de eszembe sem jutna kutakodni benne és ezt ő is tudja.
Vagy közösségi médiafüggő, vagy titkol valamit.
Próbálj meg beszélni vele erről, valószínűleg csak szimplán nem bír ki egyedül 10 percet anélkül, hogy pörgesse a hírfolyamot. Ne úgy vesd fel, hogy szerinted titkol valamit, hanem pl. elég higiéniátlan a WC-re vinni a telefont stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!