Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszi magával mindenhová a telefonját? Tényleg minden hová..
Fél éve vagyunk együtt lassan. (1 éve ismerjük egymást)
És sokszor átmegyek hozzá. Ott töltünk sok időt és sokszor ott is alszom.
A kapcsolat kezdete óta folyton mindenhová magával viszi a telefonját lakáson belül.
Ha wc-re megy és még ha fürdik is..
Valamit titkol a telefonján?
Vagy azt hiszi belenèznèk?
De ezt viszont kizárom mert már beszéltünk erről és nem vagyok képes belenèzni a telefonjába. Bízom benne.
Vagy ez valami fiús dolog hogy konkrétan mindenhová viszi a telefont?
Mondjuk Instagrammon, Facebookon látom milyen lányokat likeol. Fél pucér lányok stb.
És attól tart mi lesz ha én azt meglátom?
Egyébként a kapcsolatunk jó. Mindent megbeszélünk. És a kommunikáció nagyon fontos számunkra.
Nem egy felületes kapcsolatról van szó.
Egyébként persze gondoltam rá hogy megkérdezem de nem akarok nagy hű hót-t keríteni ennek.
Csak kíváncsiság.
19/L
- "Fél éve vagyunk együtt lassan. (1 éve ismerjük egymást)"
- "Mondjuk Instagrammon, Facebookon látom milyen lányokat likeol. Fél pucér lányok stb"
- "Egyébként a kapcsolatunk jó. Mindent megbeszélünk. És a kommunikáció nagyon fontos számunkra."
Nyilván nem törvényszerű, de valószínűleg mert olyat csinál rajta, amit te nem szeretnél. A korosztályod másról sem szól, csak dugni és csalni, mennek a képcserék, a szexchat, jobb esetben csak ezek, rosszabb esetben akikkel csinálja, meg is dugja őket. Ne élj állom világban, nem épp a legjobb korszakot érjük párkapcsolatok terén. A bizalmat ki kell érdemelni, nem feltétel nélkül felajánlani.
Az én barátnőm is vitte magával mindenhova. Majd mikor belenéztem annyi mocsokkal volt tele, hogy egy életre beleégett a fejembe. Nem szabad vaknak lenni.
A barátom 28 éves nem igazán tini korosztály már.
De azért köszönöm a válaszod.
A bizalmat nem felajánlottam.
De abban egyetértek hogy tényleg nem a legjobb korszakot éljük a párkapcsolat terén.
Sajnálom hogy ez megtörtént veled mégegyszer köszi:)
Még ha nem is mindig fèlmeztelen hanem az olyan lányok akik nagyon szívesen mutogatják mindenkinek a "hívogató testrészeket"
De igazából már elfogadtam.. 😅
Igyis mindig azt kapom hogy hűséget fogadnak nem vakságot.
+1
Osztom a 7es véleményét, sajnos 😕
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!