Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért viszi magával mindenhová...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viszi magával mindenhová a telefonját? Tényleg minden hová..

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt lassan. (1 éve ismerjük egymást)

És sokszor átmegyek hozzá. Ott töltünk sok időt és sokszor ott is alszom.

A kapcsolat kezdete óta folyton mindenhová magával viszi a telefonját lakáson belül.

Ha wc-re megy és még ha fürdik is..

Valamit titkol a telefonján?

Vagy azt hiszi belenèznèk?

De ezt viszont kizárom mert már beszéltünk erről és nem vagyok képes belenèzni a telefonjába. Bízom benne.

Vagy ez valami fiús dolog hogy konkrétan mindenhová viszi a telefont?

Mondjuk Instagrammon, Facebookon látom milyen lányokat likeol. Fél pucér lányok stb.

És attól tart mi lesz ha én azt meglátom?

Egyébként a kapcsolatunk jó. Mindent megbeszélünk. És a kommunikáció nagyon fontos számunkra.

Nem egy felületes kapcsolatról van szó.

2020. dec. 12. 12:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Egyébként persze gondoltam rá hogy megkérdezem de nem akarok nagy hű hót-t keríteni ennek.

Csak kíváncsiság.

19/L

2020. dec. 12. 12:39
 2/13 anonim válasza:
87%
Az én barátom is mindenhova viszi a telefont, én is, ebben nem látok kivetnivalót, de az, hogy pucér csajokat like-ol, hát az elég rosszul esne, nézze meg őket oké, de kapcsolatban like-olni ezeket bunkóság.
2020. dec. 12. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

- "Fél éve vagyunk együtt lassan. (1 éve ismerjük egymást)"

- "Mondjuk Instagrammon, Facebookon látom milyen lányokat likeol. Fél pucér lányok stb"

- "Egyébként a kapcsolatunk jó. Mindent megbeszélünk. És a kommunikáció nagyon fontos számunkra."

Nyilván nem törvényszerű, de valószínűleg mert olyat csinál rajta, amit te nem szeretnél. A korosztályod másról sem szól, csak dugni és csalni, mennek a képcserék, a szexchat, jobb esetben csak ezek, rosszabb esetben akikkel csinálja, meg is dugja őket. Ne élj állom világban, nem épp a legjobb korszakot érjük párkapcsolatok terén. A bizalmat ki kell érdemelni, nem feltétel nélkül felajánlani.

Az én barátnőm is vitte magával mindenhova. Majd mikor belenéztem annyi mocsokkal volt tele, hogy egy életre beleégett a fejembe. Nem szabad vaknak lenni.

2020. dec. 12. 13:01
 4/13 A kérdező kommentje:

A barátom 28 éves nem igazán tini korosztály már.

De azért köszönöm a válaszod.

A bizalmat nem felajánlottam.

De abban egyetértek hogy tényleg nem a legjobb korszakot éljük a párkapcsolat terén.

Sajnálom hogy ez megtörtént veled mégegyszer köszi:)

2020. dec. 12. 13:16
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Én is ebbe a korosztályba tartozom. Ugyanaz megy. Nem tini korosztály, de instagramon likeolgat félmeztelen csajokat, igazán érett. :D
2020. dec. 12. 13:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Még ha nem is mindig fèlmeztelen hanem az olyan lányok akik nagyon szívesen mutogatják mindenkinek a "hívogató testrészeket"

De igazából már elfogadtam.. 😅

Igyis mindig azt kapom hogy hűséget fogadnak nem vakságot.

2020. dec. 12. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de nagyon naiv vagy. Ez nem oké.
2020. dec. 12. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

+1

Osztom a 7es véleményét, sajnos 😕

20F

2020. dec. 12. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem biznek benne. Én is így jártam és kiderult, hogy bolt egy másik nő is a képben... Életem legnagyobb csalódása volt, mert azt hittem, megtalaltam az igazit. (később megtalaltam halistennek).
2020. dec. 12. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a tipikus közösségi médiafüggő, aki tényleg még a wc-n is chatel? Ezek attól egyenesen szívrohamot is kapnának, ha egy 10 perces fürdés erejéig nem tudnak válaszolni valakinek vagy pörgetni a hírfolyamot.
2020. dec. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!