Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért lájkolja a képeim ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolja a képeim ?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már elballagott a suliból tavaly, és nekem tetszett (igazából még mindig ), de én nem tetszettem neki.

Kb 1 hónapja kezdődött az, hogy elkezdett minden közösségi oldalon lájkolni mindenem (instagram, facebook, tiktok) , es a régi posztjaim is lájkolta, de nem egyszerre, hanem 2-3 naponta egyet.

És ezt nem tudom hova tenni, mivel tavaly kioffolt 😅

Egyébként én is visszalájkoltam, de én egyszerre az összes posztját

Szerintetek miért csinálja ? Szivat, vagy mi?

2020. nov. 10. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem azért mert a kedvenc autója a volkswagen.
2020. nov. 10. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekelted és most sem. Mivel tudja, hogy tetszik neked, bepróbálkozik like-okkal. Mivel te vissza like-olgattad, tudja, hogy bármire kapható vagy. Így biztosította be magát, hogy ha nincs más, akkor jössz majd te a képbe.
2020. nov. 10. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
#2 ez olyan lehangoló és illúzió romboló volt :( még én is elszomorodtam, nemhogy a kérdező.
2020. nov. 10. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Biztosan nem tetszettél neki? Lehet azt érezte nem elég jó neked és így akart lerázni. Esetleg némi szimpátiát azért érzett irántad.

Így vagy úgy, ne foglalkozz vele.

2020. nov. 10. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez a "kúrólájk". Lehet van esélyed.
2020. nov. 11. 00:11
 6/10 A kérdező kommentje:
A legjobb haverjával beszélgettem régebben, és ő mondta hogy nem tetszik neki senki se a suliból, se máshonnan
2020. nov. 11. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Te pedig elhitted?

Ezek a legjobb haverok mindíg a legmegbízhatóbbak ám..

2020. nov. 13. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza van utolsónak :D
2020. nov. 13. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Elhitted a legjobb haverjának?? Az nem lehet, hogy neki is tetszettél és azt akarta, hogy ne az övé legyél vagy csak le akart rázni?? :-D Nem a legbiztosabb forrás ilyen kérdésekben a legjobb haver, mivel lehet, hogy a fiú személyisége olyan, hogy nem nagyon beszél arról a haverjainak, hogy ki tetszik neki, lehet hogy csak le akar rázni és az is lehet és az imént említett dolog is helytálló lehet.

Szerintem ilyen esetekben, nem a haverok a biztosak, hanem ő maga. Ha likeolgat, az pedig arra enged következtetni, hogy szimpatikus vagy neki vagy tetszel is neki. Legyél vele barátságos, esetleg legyél vele kedves, aranyos és a ha minden jól megy, majd alakulnak a dolgok. :-))

2020. nov. 14. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért arra is fordíts időt és figyelmet, hogy előtte megismerd,

hogy egyáltalán alkalmas-e egy kapcsolatra, nehogy csalódás érjen.

Sokszor belülről rohad ám az alma is.

2020. nov. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!