Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lájkolja a képeim ?
Van egy fiú, aki már elballagott a suliból tavaly, és nekem tetszett (igazából még mindig ), de én nem tetszettem neki.
Kb 1 hónapja kezdődött az, hogy elkezdett minden közösségi oldalon lájkolni mindenem (instagram, facebook, tiktok) , es a régi posztjaim is lájkolta, de nem egyszerre, hanem 2-3 naponta egyet.
És ezt nem tudom hova tenni, mivel tavaly kioffolt 😅
Egyébként én is visszalájkoltam, de én egyszerre az összes posztját
Szerintetek miért csinálja ? Szivat, vagy mi?
Biztosan nem tetszettél neki? Lehet azt érezte nem elég jó neked és így akart lerázni. Esetleg némi szimpátiát azért érzett irántad.
Így vagy úgy, ne foglalkozz vele.
:D :D
Te pedig elhitted?
Ezek a legjobb haverok mindíg a legmegbízhatóbbak ám..
Elhitted a legjobb haverjának?? Az nem lehet, hogy neki is tetszettél és azt akarta, hogy ne az övé legyél vagy csak le akart rázni?? :-D Nem a legbiztosabb forrás ilyen kérdésekben a legjobb haver, mivel lehet, hogy a fiú személyisége olyan, hogy nem nagyon beszél arról a haverjainak, hogy ki tetszik neki, lehet hogy csak le akar rázni és az is lehet és az imént említett dolog is helytálló lehet.
Szerintem ilyen esetekben, nem a haverok a biztosak, hanem ő maga. Ha likeolgat, az pedig arra enged következtetni, hogy szimpatikus vagy neki vagy tetszel is neki. Legyél vele barátságos, esetleg legyél vele kedves, aranyos és a ha minden jól megy, majd alakulnak a dolgok. :-))
Azért arra is fordíts időt és figyelmet, hogy előtte megismerd,
hogy egyáltalán alkalmas-e egy kapcsolatra, nehogy csalódás érjen.
Sokszor belülről rohad ám az alma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!