Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? ez miért van? van egy csaj kb 8éve szerelmes vagyok belé most kezdtem ebbe az évbe komolyan érdeklődni iránta de vmikor azt írja kopj le valamikor kedves velem. instán nem követ képeim nem lájkolja de storyaim nézi..
*-A
Az még kimaradt, hogyha vissza sem követ az instagrammom, akkor valószínűleg nem akar benned hiú ábrándokat kelteni.
Én is fenntartom a jogot, hogy kiszámíthatatlan legyek.
hangulatom a Hold állása, és libidóm pillanatnyi állapota dönti el, hogy éppen ki az akit el tudok fogadni, s ki akit nem.
L/17
"rá kérdeztem eljönne e velem piiza azt mondta most senkihez nincs kedve. egyik üzibe azt írta bír meg nem utál nem tudom mivan :("
Őszintén szóval ilyen reakcióval nem hiszem hogy túl sokba nézne téged.
1/8 vagyok
Nagyon szep mikor meg a kerdezo pofatlanxd. Barmok vagyunk? Miert? Mert leirtuk a velemenyunket? Te kerdeztel, mi valaszoltunk.
Pont, hogy egy meg kene koszonnod a valaszoloknak, hogy az idejuket pazaroltak egy olyan emberre aki meg szidni se tudja a tobbit helyesirasi hiba nelkul👍🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!