Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezért nem lájkolja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért nem lájkolja a képeim?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki mindig szokta likeolni a képeimet, múltkor ráírtam, és az után nem sokkal kirakott egy képet amit nem likeoltam, és azóta ő sem likeol.Szerintetek azért, mert ráírtam?

2020. jan. 11. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább megsértődött, hogy te nem lájkoltad.
2020. jan. 11. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Már bocs hogy ezt írom, de kit érdekel hogy lájkolja-e a képed? Szerintem facebook helyett tanulni kéne, mert mindjárt itt van a félév zárásod:) Nem is értem az ilyen kérdéseket, komolyan gondolják egyesek? :D
2020. jan. 11. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sokan már csak likeokkal tudnak kommunikálni mintha az istenük lenne.
2020. jan. 11. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Miért kéne mindenkit lájkolgatni állandóan? Legyen már valami tartás benned!

Én csak a legközelebbi barátaim képeit szoktam lájkolni.

2020. jan. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!