Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác sosem ír rám, de mindig like-olja a képeim?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit neten ismertem meg (ő írt rám) és egy ideig rendszeresen beszélgettünk, valamennyire meg is ismertük egymást, randira viszont sosem hívott el, így élőben nem találkoztunk. Egy idő után aztán azt vettem észre, hogy ha beszélgetni kezdünk, akkor mindig én kezdeményezek, magától sose írna rám, hogy megkérdezze, mi van velem, stb. Nem fogok rohanni utána, úgyhogy most már én sem írok neki (úgy 3 hónapja nem is beszéltünk ezért, mert ő nem ír, így én se fogok), viszont továbbra is nézi a story-mat és like-olja az összes képemet. Ez vajon miért lehet?2019. aug. 2. 21:50
1/3 anonim válasza:
Saját tapasztalat , hogy ebbe kár belelátni bármit is :/
Egy lajk nem jelent semmit, hiszem egyáltalán nem keres..
2/3 anonim válasza:
Megpróbáltad! Nem keresett utána, szóval így felejtős.... Max barátként tekint rád
3/3 anonim válasza:
Ne bánkódj,majd én elhívlak randizni.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!