Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan koptassam le magamról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le magamról ezt a lányt?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy rám van szállva egy lány. Aki nekem nem kell ezt közőltem is vele normálisan többször is. De ő ugyanúgy mászik rám. És a következők miatt nem akarom ezt a lányt. Először is én Nagykanizsához közel lakok majdnem Szlovéniai ő pedig vas megyei. Sárváron lakik, Szombathelyen tanul. Messzire van meg Zala megyében normális lányok élnek túlnyomó részt mint pl Somogy, Veszprémben is csakhogy két közeli megyét említsek itt is elfogadhatóbb lányok élnek. Vas megyében viszonyt felszines ,tipikekk és nem is annyira szépek laknak mint erre felé. Mivel a Szlovén lányok a legszebbek. És erre felé meg népkeveredés van.

A másik meg, hogy idősebbnek nézz ki a koránál is. 17 évesen van olyan lány aki fiatalabbnak nézz ki a koránál. Ő kinéz anyinak. De a mêgázabb, hogy többnek is szerintem. Hiába nagyon szép az arca. És jövő hónapban tölti a 18-at. Ezért még ráadásul kezd egyre okoskodóbbá,nagyképűbbé válni. Pedig semmire nem lesz jógga akkor sem. Meg a haja is túl hosszú már-már kicsit combig érő. Hiába ápólt ha túl hosszú. Legalább akkor vágatná le minimum csipő kőrnyékéig. De inkább derékig és akkor szép is lenne. Nem értem minek van erre felé olyan sok lánynak seggig meg pláne combig érő haja. Ami már sok csajnak nem áll jól. Budapesten mikor voltam ott sokkal több csajnak van derékig,csipőig max fenék felső részéig érő haja. Ami sokkal szebb..

Ja és Vas megyei tehát lehet, hogy a pénzemre is pályázna. Ez is a baj, szüleim azt mondták vesznek nekem nem sokára már. Szülinapomra Audi S6-ot. Mert jogsi már meg van, azzal már nem lenne nagy táv Vas megye.

De nekem normális lány kell nem ilyen. Aki amikor megpuszil és azt mondja szeret max ha félig gondolja komolyan. De ilyenkor mégis mi legyen, üssek?

17/F

2020. szept. 23. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 Ha kérdéstől függetlenül is nézed, akkor is sokan mondják, hogy nyomulnak és az sokszor INTERNETEN van. Ahol konkrétan csak le kéne tiltani.
2020. szept. 24. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 10es vagyok azért kérdem, mert ha netes csak, akkor le kell tiltani aztán annyi :D
2020. szept. 24. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Passzold át nekem, majd én lefoglalom a kicsi száját, akkor nem tud neked magyarázni, meg puszikat adni... :D Jesszusom... :D
2020. szept. 25. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!