Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is történik?

Figyelt kérdés

2020. augusztus eleje

Egyik barátom által megismertem egy lányt, eleinte tetszett, minden jó volt, bevett egy csoportba, majd ott megismertem egy másik lányt.

Akit legelőször ismertem meg, mondjuk legyen Emma, a másik lány pedig Réka.

Emmának eléggé "dark" az érdeklődési köre, school shooterek, mass murdererek, és a többi és a többi. Rékának pedig hasonlít az enyémre, zene, játék, rajzolás. Rékával egyre többet beszéltem, míg addig jutottunk, hogy összejöttünk. Emma eléggé rosszul vette, egy ideig nem is beszélt velünk. Rékával minden jó volt egy ideig, majd benyögte, hogy neki ez nem megy, a fejében nincs akkora rend, hogy magára figyeljen, nem hogy rám.. Szakítottunk, telt-múlt az idő, majd kiderült, hogy egy ideje beszél az egyik legjobb spanomnak az osztálytársával, és most ott tartanak, hogy összejöttek. Tudom, hogy nincsen sok közöm hozzá, de mégis rosszul esik, hogy nekem azt mondta, nincs "rend" a fejében, mással meg simán összejön. A véleményeteket kérem, hogy hogyan kezeljem, mivel eléggé szarul vagyok/voltam a napokban. Köszönöm.

tizenéves/F

2020. szept. 22. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Túl kell rajta lépned.

Gondolj arra,hogy már nem annyira szerettet téged. Biztos,hogy lesz egy másik lány is az életedben.

2020. szept. 22. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, ez a terv, túllépés, viszont egyelőre nem tudom, hogy mivel tereljem el a gondolataimat. Az lenne a legjobb, ha az egészet kitudnám törölni a memóriámból.
2020. szept. 22. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet csak kifogás volt, hogy "nincs rend a fejében". De ne foglalkozz vele, úgyis jön más, aki hozzád való.
2020. szept. 22. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Az sem esett volna jó, ha az igazat mondja, hogy egy másik srác jobban tetszik neki. Igen, nem mondta meg az igazat, de az igazság is bántott volna és valójában most is az bánt.
2020. szept. 22. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:

3-as:

Valószínűleg az volt, de hát így jártam, ez jutott nekem.

4-es:

Persze, nem esett volna jól, de azért elvártam volna, hogy az igazat mondja..

2020. szept. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!