Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem?
Nos 17 éves fiú vagyok.
Fél éve vagyok egy kapcsolatban (első komoly kapcsolat).
Rájöttem arra hogy vannak olyan esetek a kapcsolatunkban amikor eléggé féltékeny leszek.
De ami nem rég történ és még mindig bassza az agyam az hogy a barátnőmmel néztünk egy zene klipjét. Egy csávó az énekes és nagyon rákattanat a barátnőm hogy juj ez a csavó így meg hogy jaj ezt velem is csinálhatná meg ilyenek.
Szerettem pár zenéjét de mióta ez megtörtént egyszerűen gyülölöm (elkezdte a barátnőm énelelni az egyik zenéjét és lebasztam) nem szándékosan csak hirtelen kijött hogy ne énekeljen ilyen fos zenét.
Tudom egy zenészről van szó aki iránt oda vannak a csajok
de egyszerűen engem is ledöbbent hogy ez mennyire megviselet és fogalmam sincs hogyan hagyjam rá és hogyan hagyjam figyelmen kívül az ilyet (miutan lebasztam akkor volt egy kisebb veszekedésünk ami elég szarul sült el)
Egyszerűen nem tudom miért vált ki belőlem ilyen érzelmeket egy énekes akiért a barátnőm oda van.
Nem tudok mit kezdeni magammal de attól félek hogy ha tovább folytatom ezt a féltékenységemet szakítás lesz
(tudom semmi értelme egy énekesre féltékenynek lenni de az van benne hogy egy olyan palira vágyik a barátnőm és fusztrál hogy én nem vagyok olyan)
Ötletek hogy hogyan kezeljem ezeket a szarságaimat?
Leírtad a fő fő problémát. "az van benne hogy egy olyan palira vágyik a barátnőm és fusztrál hogy én nem vagyok olyan"
Kezdjük a legalapvetőbb dologgal. Amit az énekes iránt érez, az rajongás. Amit irántad, az szeretet / szerelem. Előbbi egy felszínes érzelem, amit valószínű idővel el fog hagyni, mert ez általában ilyen. Utóbbi viszont egy mélyebben megbújó érzelem, ami azért nem egy-kettőre múlik el. Amíg nem ad nyomós gyakorlati okot, hogy féltékeny legyél, addig engedd el ezt.
Gyanítom nem érzed magadat elég jónak ahhoz, hogy megtudd tartani a barátnődet, és szerinted egy ilyen énekes ha oda menne hozzá, egy-kettőre lecsaphatná a kezedről. Nos a helyzet az, hogy ez nem így van. :D A gyakorlatban te sokkal többet jelentesz a számára, mint egy helyes, jó hangú énekes, vagy bárki más. Nyilván nem véletlen jár veled, hanem nyomós oka van rá. Kicsit foglalkozz az önértékeléseddel és az önbizalmaddal, lényegesen kevesebbet fogsz féltékenykedni ha megtanulod szeretni és becsülni magadat, és tudatában leszel a saját értékeidnek.
Köszönöm szépen a válaszokat
Megnyugtatott valamilyen szinten ahogy olvastam
Szakítania kellene veled, a féltékenység nem cuki, hanem szánalmas.
Mikor legutóbbi exemmel voltam együtt simán megbeszéltük hogy ki-kinek az exe meg sztoriztunk róla stb
Meg "milyen jó csaj" kijelentések
"jajj de kéne az a pali"
stb stb, mondjuk aztán ő is féltékeny lett szóval pattintottam mint a véda labdát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!