Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már régóta, kb 1 éve tetszik. Ő az első fiú aki igazán tetszett, nem csak beképzeltem vagy tipikus gyerekszerelem volt. Viszont nagyon durván hangulatingadozásaim vannak miatta. Szó szerint egyik percben tetszik másikban nem. Ezt úgy értem, hogy mikor megtetszett akkor kb 3 hónapig oda meg vissza voltam érte. Aztán jött a nyári szünet és tudtam, hogy nem fogom látni, mivel másik városban lakik, csak egy suliba járunk, és interneten sem szoktunk beszélni. Ezért úgy voltam vele, hogy el fogom felejteni. ez sikerült is, csak az évzárón sikerült kicsit fellángoltatnia bennem ezt az érzést, de aztán gyorsan el is múlt. A nyáron találkoztam egy másik fiúval, aki szintén megtetszett, de ő csak fellángolás volt. Igazából nem tudom, hogy lehet-e annak nevezni egyáltalán, mivel csak egy hétig tartott. Vele is volt néhány hangulatingadozásom, de nem olyan durva mint ezzel a sráccal. Aztán újra jött a szeptember és azon kaptam magam, hogy őt keresem az iskolában. Úgy voltam vele, hogy egy kicsi morzsája a szimpatizálásnak még maradt bennem, ezért nem foglalkoztam vele. Aztán egy időre megint fellángolt. Ez tartott kb 1 hétig, aztán ismét lecsillapodott. Majd ez megismétlődött. Aztán még egyszer. Most pedig már ott tartok, hogy oda meg vissza vagyok érte, aztán elterelődik a figyelmem és egy ideig nem gondolok rá, és majdnem teljesen semleges érzéseim lesznek iránta. Azért csak majdnem, mert közben kis érzelemfoszlányok vannak bennem. Aztán megint nem gondolok rá egy darabig, eszembe jut, és majd' meghalok érte. Miért van ez? Ez valami pszichés betegség?2019. szept. 25. 21:36
1/5 anonim válasza:
Beszélj vele vagy írj rá ha tetszik.:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is beszélgessetek többet akkor talán benned is tisztázódik fog hogy mit is érzel iránta igazából..
4/5 anonim válasza:
Ez nem betegség. Lemerem fogadni, h 17 alatt vagy. Na ennyi a te bajod, h még kevés levegot szivtal be. Még kell pár év neked h felnojj.
5/5 anonim válasza:
A hangulatingadozás teljesen más ;)
Ha szerelmes lennél, nem tudnál másra koncentrálás miatt napokig nem gondolni rá. Csak szimpi, esetleg tetszik.ebben a korban könnyü összekeverni a tetszést a szerelemmel. Nyugi,később se lesz jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!