Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért lájkolja más lányoknak a fenekükről kirakott képét ha engem szeret?xd
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 23:08
2/10 anonim válasza:
Mert a pasik ilyenek. Csak nézi.. gondolom nem melletted ulve likeolja.. de amugy szerintem te is likeolod a felmeztelen kigyurttestu pasikat a tiktokon ahogy tancolnak :D de attol meg szereted a palid nem?
3/10 anonim válasza:
Mert a buta csaja hagyja neki.
5/10 anonim válasza:
Attol hogy veled van szeme még van , inkább örülj hogy még is leveled van lány vagyok és tudom hogy a túlzott féltékenység nem vezet jóra, ő is szabad ember ha akarja hát nézze ha csak nézi az még nem bűn
6/10 anonim válasza:
Mert szemrebbenés nélkül megdugná őket. Ikszdé.
7/10 anonim válasza:
Az, hogy megnézi, egy dolog. De lájkolgatni nettó bunkóság. Én azért nem lennék benne biztos, hogy téged szeret- akkor jobban tekintettel lenne rád.
8/10 anonim válasza:
Mindenki a maga módján szeret (már, ha szeret). Ez van, ezt kell szeretni... ;)
9/10 anonim válasza:
Mert hímnemű. Megérteni nem fogod, hát fogadd el! ;)
10/10 anonim válasza:
Mert buta é bármikor megcsalna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!