Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki, és ő is nekem, de...?
ismerős a helyzet, csak én fiú vagyok, én most a nyár után még jobban el vagyok bizonytalanodva, sőt most valszeg tényleg vége nálam
te mióta ismered/vagy belé szerelmes? (tehát már egy hosszabb ideje, vagy csak ebben a hetekben)
Ajánlatot kérnék, hogy segítsek neki megtenni a következő lépést?
Ha az ő helyében lennél?
hát akkor talán ideje megragadni az alkalmat, és erről beszélni vele (tudom, nem olyan könnyű)
lehet, nem egyértelmű neki, hogy szerelmes vagy belé, mivel már öt éve vagy és nem vett észre változást a viselkedéseden, ezért valszeg attólo fél, hogy baráti zónába teszed
említsd gyakrabban a "szerelem" témát, és ha akad olyan pillanat, akkor érj hozzá, tegyél olyan dolgokat, amitől majd utána elgondolkozik, hogy talán te is szereted őt, és megéri összeszedni a bátorságát
sok szerencsét
Szerintem simán mond neki meg amit érzel ennél jobb ezres nem is lehetne egy fiúnak szerintem. Legrosszabb esetben vissza utasít.
Volt már velem is ilyen amikor nem tudtam hogy a lány érez e irántam valamit és nem igazán mertem én megmondani neki. Rajta is buktam mert ő hanyagolt én beszartam és nem lett belőle semmi ezt nem ajánlom mert nagyon rossz😢
16F
Lehet ő is ezt érez, csak te nem mutatod úgy hogy észre vegyen...
Lépj felé, vagy várhatsz hónapokig...
Es akkor mi van ha lany vagy?
En is az vagyok es a volt pasimnal én kezdeményeztem, aztan kapcsolat lett belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!