Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszek neki, és ő is nekem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki, és ő is nekem, de...?

Figyelt kérdés
...Nem halad a dolog, és mivel lány vagyok nem szeretnék ÉN szerelmet vallani neki, hanem várok... De hogyan tudnám jelezni neki, hogy várok rá és szeretem?

2020. szept. 4. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez van
2020. szept. 4. 14:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Phuh... rossz, mi?
2020. szept. 4. 14:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem rohadtul zavaró
2020. szept. 4. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ismerős a helyzet, csak én fiú vagyok, én most a nyár után még jobban el vagyok bizonytalanodva, sőt most valszeg tényleg vége nálam

te mióta ismered/vagy belé szerelmes? (tehát már egy hosszabb ideje, vagy csak ebben a hetekben)

2020. szept. 4. 14:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Már úgy 5 éve... De ő csak nemrég óta
2020. szept. 4. 14:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Ajánlatot kérnék, hogy segítsek neki megtenni a következő lépést?

Ha az ő helyében lennél?

2020. szept. 4. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor talán ideje megragadni az alkalmat, és erről beszélni vele (tudom, nem olyan könnyű)

lehet, nem egyértelmű neki, hogy szerelmes vagy belé, mivel már öt éve vagy és nem vett észre változást a viselkedéseden, ezért valszeg attólo fél, hogy baráti zónába teszed

említsd gyakrabban a "szerelem" témát, és ha akad olyan pillanat, akkor érj hozzá, tegyél olyan dolgokat, amitől majd utána elgondolkozik, hogy talán te is szereted őt, és megéri összeszedni a bátorságát

sok szerencsét

2020. szept. 4. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem simán mond neki meg amit érzel ennél jobb ezres nem is lehetne egy fiúnak szerintem. Legrosszabb esetben vissza utasít.

Volt már velem is ilyen amikor nem tudtam hogy a lány érez e irántam valamit és nem igazán mertem én megmondani neki. Rajta is buktam mert ő hanyagolt én beszartam és nem lett belőle semmi ezt nem ajánlom mert nagyon rossz😢

16F

2020. szept. 4. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ő is ezt érez, csak te nem mutatod úgy hogy észre vegyen...

Lépj felé, vagy várhatsz hónapokig...

2020. szept. 4. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Es akkor mi van ha lany vagy?

En is az vagyok es a volt pasimnal én kezdeményeztem, aztan kapcsolat lett belole

2020. szept. 4. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!