Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha tudom, hogy tetszek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy tetszek egy lánynak akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány akiről kiderült, hogy tetszem neki, csak nem fél nekem írni, a szülinapomat nagyon várta, hogy fel tudjon köszönteni amire válaszoltam is neki de nem kezdeményeztem beszélgetést csak megköszöntem. Szerette volna, ha nem csak megköszönöm hanem írok is neki valamit, mert ő nem mer, fél írni nekem. Abban biztos vagyok, hogy így van, mert olyan emberek mondták akiknek a lány ezeket elmondta, mikor találkoztam vele akkor is éreztem, hogy kicsit másképp néz rám mint a többi lány. Én mit írjak neki? Soha nem volt még barátnőm, beszélgettem már lányokkal de így, hogy tudom, hogy tetszek neki még soha. Egyébként nem a közelemben lakik és csak párszor találkoztunk ismerős révén. Van egyáltalán értelme beszélgetni vele?
2019. nov. 28. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked is szimpatikus akkor szerintem lenne értelme. Ha valóban tetszel neki akkor attól sem kell tartanod, hogy nem ír vissza. Beszélgessetek aztán meglátjátok mi lesz belőle.
2019. nov. 28. 18:18
 2/2 gublug ***** válasza:
100%

Hát igen. A kérdés, hogy tetszik neked vagy nem.

Ha tetszik, akkor meg... add magad. Mindenki átesik az első randi dolgon. Meg a többin... És többnyire túlélik az emberek. Tanácsot se kéne kérned.

Ha netalántán hibáznál, akkor okkulj belőle.

Hiába mondanánk, hogy ne nyomulj, ha te egy temperamentumos vagány csávó vagy. Hiába mondanánk, hogy figyelj oda rá, ha kiábrándulsz belőle 4 alkalom után.

Megtalálja a folt a zsákját, csak keresni kell.

2019. nov. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!