Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki vagy csak feleslegesen próbálkozom?
Nagyjából egy fél éve kezdtünk beszélgetni, én írtam rá, de akkor még nem tetszett, csupán beszélgetni akartam. Elég sokat beszélgettünk hónapokon keresztül, már a barátaim is mondták hogy simán összejöhetnénk, mert szerintük bejövök neki. Na itt ezzel vannak problémák. Szóval a srác egy kicsit hogy is mondjam.. Szóval szeret piálni, meg hülyeségeket csinálni és nem igazán az a minden csajjal összejövök típus. Nem vagyok benne biztos, hogy volt-e már barátnője.
Egy gimibe jártunk, ő most végzett vele. (Egy évvel vagyok fiatalabb)
Egyszer elhívtam, hogy mi lenne ha találkoznánk sulin kívül, amire igent mondott viszont nem történt semmi. Emellett már többször is játszottunk együtt (lol, pubg) és hívásban is beszélgettünk már, ott nem tűnt félősnek. Mielőtt leérettségizett elmondtam, hogy nekem amúgy nagyon bejön. Végigszenvedtem a megírását annak az üzenetnek és csak egyetlen XD-t kaptam az egészre. Nem voltam belé szerelmes, csak tetszett, ezért is nem sértődtem meg. De! Pár hónappal később megint beszélgetni kezdtünk és két hétig beszélgettünk folyton. Megpróbálkoztam most is ugyanezzel, hogy esetleg találkoznánk-e, de nem írt vissza, pedig egész délelőtt minden üzenetemre válaszolt.
Nagyon komolytalan fiúról van szó, tehát egyetlen egyszer sem beszéltünk komolyabb témáról vagy ha megpróbáltam felhozni akkor elviccelte.
Már többször is kegkérdeztem, hogy zavarom-e vagy baj-e hogy írok de csak annyit felelt hogy nem zavarja.
Mit kéne tennem? Teljesen összezavar és már képtelen vagyok figyelmen kívül hagyni ezt a dolgot.
17/L
Szóval te is hasonlóan komolytalan vagy.
Így nem hogy egy ilyen alakkal, senkivel sem lesz értékelhető kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!