Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönétek olyan fiúval aki már drogozott életében?
Pl a Cannabist megsem említem mert azt a mai fiatalok 90%-a sajnos kipróbálta. Ezzel együtt sajna lehet a biot is úgy, hogy nem tud róla. Azért írom a sima kannára is, hogy sajnos mert nekem volt amikor rossz flesseket okozott!
Viszont olyan fiúval össze jönnétek aki mondjuk LSD vagy más hasonló halucinogént. Esetleg, hogy említsek keményebbet dolgokat is mondjuk kokaint vagy extasyt (is) kipróbálta (ezek melett).
Ezek a drogok sajna már olyanok, hogy tipikusan arra mennek rá, hogy minél boldogabb legyen az ember a hatásuk alatt. Bár a "gyengébb" drogok pl thc, halucinogének is tudnak pszihés függőséget okozni, bár gondolom nem akkorát! Viszont én olyan kipróbálokat értek ez alatt. Akik 1-2 max pár kipróbálás után leálltak velük?
A többi dolgot mint pl meth/amfetamin származékok, designer drogok, opiátok ezeket már azért nem említem mert legtöbbjük még gázabb valószínűleg az E-nél is. Az opiátok azok fixen! Konkrétan a heroinra egy kipróbálásnál függő leszel nagy esélyel! Hál istennek ezért is nem sokan mernek vele kísérletezni :)!
Egyáltalán nem előítéletről van szó. Fájdalom olvasni az írásod, gondolom szellemileg sem vagy magasabb szinten.
Ha tudni akarod próbáltam már a füvet, nem zárkózom el teljesen a témától. De amit te művelsz az már beteges, ne próbáld meg normálisnak beállítani.
Az én barátom él ezekkel, de nem rendszeresen, sőt néha én is. Az, hogy az ópiátokra ráfüggesz 1 használat után, nem igaz. Legalábbis testi függőség tuti nincs. Mi is szedtünk már be nagyobb adagban ópiátokat, vagy nyugtatókat, de nem volt utána olyan érzésünk, hogy húúú megint kell nekem. Lehet ésszel drogozni, pl 1-2 havonta.
Mikor megismerkedtünk, tudtam róla, hogy használ ezt-azt, de nem függő. Nem látszik meg rajta, van munkája, normális életcélja. Akkor én még egy drogot sem próbáltam ki, vele viszont az ópiátokat, rivotrilt, LSD-t és a füvet. De mondom nagyon nagy különbség van az között, hogy valaki drogos és szó szerint valamilyen szernek él, vagy ha néhanapján játszadozik ezekkel a dolgokkal.
#5!
"Most azért szerintem az szánalmas aki azt mondja, hogy nem jönne össze olyannal aki mondjuk kipróbálta őket maximum pár alkalommal."
A kommentedből ítélve te összejönnél vele, megválaszoltad saját magadnak. Akkor mi a kérdés? :)
Én aránylag sokmindent próbáltam, A fűről nem prédikálnék mert jelentéktelen, amúgy nem is szerettem soha. Speed, eki jó pár alkalommal volt, a speed egy darabig sajna rendszeresen. Az elején kattantam rá, egyáltalán nem vészesen, nem csúsztam le tőle de elég nagy szerepe volt az életembe, aztán abbahagytam hónapokra, azóta 1-1x jöhet. Ekire nem tudnék rákattanni, nem is bírnám mentálisan de technoba sokszor ment, bár azokkal ellentétben akik csak azzal mennek bulizni nekem nincs rá szükségem feltétlen. Kristályt próbáltam 1x orrba, meg többször crackelve de az egy undorító mocsok, aki azokat a sz4rokat eszi azzal nem szabad foglalkozni. Engem csak a kíváncsiság hajtott, de ott én is tudtam hogy ha azt nyomnám végem lenne. Kokain 1x, meg párszor molly (MDMA, ami a bogyóba is van csak tisztán kristály formában), valamit lehet kihagytam de most hirtelen nem ugrik be :D Na mindegy, emellett rendes életem van és erről nagyon kevesen tudnak, nem is baj. Jelenleg se nyomok semmit, biztos lesz még olyan hogy fogok de nem fog hátráltatni az életben :D
A nőket meg nem zavarta általába akikkel dolgom volt :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!