Elton John miért drogozott a 70s 80s években?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 05:07
1/7 anonim válasza:
Mit sok más gazdag ember. Volt annyi pénze, hogy nem nagyon tudta mire költeni, hát ki kell azt is próbálni alapon.
2/7 Deák Dominik 2020 válasza:
Miért ne drogozott volna? Az 1970-es évekig gyakorlatilag szabad volt és divatos dolog, pont az 1970-1980-as években kezdtek bekeményíteni a droghasználattal kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
Én 2005-2010között drogoztam, egyszerűen azért, mert a drog jó... értem?
Aztán lett egy mentális betegségem, és minden ami régen jó volt, az évek8g rossz lett.
4/7 anonim válasza:
Mert jódolgában már nem tudta, mit kezdjen magával az idiótája.
5/7 anonim válasza:
pont azért, amiért pl. David Bowie
6/7 anonim válasza:
Pont azért, amiért az előadók 80%-a.
7/7 anonim válasza:
Elton kezdetekben azért drogozott, mivel a menedzsere azt mondta neki, hogy ez segít neki a lámpalázában. A későbbiekben pedig azért mert rászokott és nem tudott lejönni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!