Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönétek olyan fiúval aki már drogozott életében?
Pl a Cannabist megsem említem mert azt a mai fiatalok 90%-a sajnos kipróbálta. Ezzel együtt sajna lehet a biot is úgy, hogy nem tud róla. Azért írom a sima kannára is, hogy sajnos mert nekem volt amikor rossz flesseket okozott!
Viszont olyan fiúval össze jönnétek aki mondjuk LSD vagy más hasonló halucinogént. Esetleg, hogy említsek keményebbet dolgokat is mondjuk kokaint vagy extasyt (is) kipróbálta (ezek melett).
Ezek a drogok sajna már olyanok, hogy tipikusan arra mennek rá, hogy minél boldogabb legyen az ember a hatásuk alatt. Bár a "gyengébb" drogok pl thc, halucinogének is tudnak pszihés függőséget okozni, bár gondolom nem akkorát! Viszont én olyan kipróbálokat értek ez alatt. Akik 1-2 max pár kipróbálás után leálltak velük?
A többi dolgot mint pl meth/amfetamin származékok, designer drogok, opiátok ezeket már azért nem említem mert legtöbbjük még gázabb valószínűleg az E-nél is. Az opiátok azok fixen! Konkrétan a heroinra egy kipróbálásnál függő leszel nagy esélyel! Hál istennek ezért is nem sokan mernek vele kísérletezni :)!
Aki kipróbálta, de nem használta sok ideig, azzal én simán összejönnék. De ha rendszeresen vagy visszatérően használ cuccokat, én nem szeretnék olyannal összejönni, mert akkor elképzelhető, hogy újra fogja használni.
A 90% meg erős túlzás. Majd' 20 évesen 3 emberről tudok hogy valaha kipróbálta volna... És elég sok embert ismerek azért. Persze lehet, hogy valaki próbálta, csak nem mondja senkinek, de még úgy is nagyon nagyon nem 90%.
Most azért szerintem az szánalmas aki azt mondja, hogy nem jönne össze olyannal aki mondjuk kipróbálta őket maximum pár alkalommal. De már nem használ semmit sem. Esetleg nagy ritkán füves cigi. De még ha kell akkor az sem. És arra nehéz rá szokni, könnyen leh
ttehető. Tehát azt úgysem fogja tolni valaki sose, ha a párja nem engedi. Azt már a párok beszéljék meg egymás között.
20:29 Akkor azt áruld már el ha mondjuk beleszeretnél egy fiúba. És elmondaná, hogy csinálta vagy valakik azt mondanák róla. Ami talán kamu is lehet. Akkor te már nem jönnél össze a sráccal és képes lennél esetleg a szívét is összetőrni úgy, hogy esetleg már nem is csinálja??
Hát te sem lehetsz túl értelmes akkor! Vagy lehet, hogy elítéled ezt a dolgot. De ennyire? Mivan ha pont azért próbàlt ki valamit mert lelkitraumája volt?
Egyedűl talán az LSD-ről hiszik azt sokan, hogy aki kipróbálta 25 év múlva is vissza üthet neki. Bezzeg a varàzsgomba, meszkalin, DMT, stb esetén meg nem, mi? Ez igazából nem igaz egyik halucinogénre sem az LSD-re sem. Csak azért találták ki ezt a sztorit. Mert akkor azt remélték, hogy vissza riad pár ember attól, hogy kipróbálja. Nem azért mert annyira veszélyes! Csak ugye tiltva van. Azt LSD is max pár hónspig képes a flashbackra. És az sem úgy müködik, hogy egy trip közepén találod magad. Hanem egy pár másodpercre minimálisan érzed a hatását. De ezt nem veszélyes. És a cannabis is képes ilyen flashbackot okozni!
Na igen azzal a 90%-kal lehet sokat írtam. De az én környezetemben olyan 15-20 körüli fiataloknak kb ennyi része kipróbálta! Legalább 1-2 alkalommal. Pedig nagy részük értelmes ember!
"És elmondaná, hogy csinálta vagy valakik azt mondanák róla. Ami talán kamu is lehet."
Nem szokásom mindent elhinni fűnek fának. ha valakitől hallom, rákérdezek az illetőnél. Ha pedig hazudik róla, az az ő baja, előbb utóbb úgyis kiderül az igazság.
"Akkor te már nem jönnél össze a sráccal és képes lennél esetleg a szívét is összetörni úgy, hogy esetleg már nem is csinálja?"
Igen. Egy másodperc alatt kiábrándulnék belőle, hidd el. És igen, visszautasítanám, akkor is, összetöröm a szívét. Itt nincs olyan, hogy túl nagy kegyetlenség. Mondom, normális embernek eszébe sem jutna kipróbálni. Meg lehet élni anélkül is, hogy tudnád, milyen. Plusz már eleve elítélendő nálam, ha valaki olyan társaságba jár, ahol hozzájuthat ehhez. Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról... Arról meg már nem is beszélnék, hogy aki a drogig eljut, az nyilván iszik is. Meg valószínűleg cigizik is. Újabb kizáró okok. Ezeket figyelembe véve az érdeklődési körünk, az elveink és a baráti társaságunk is ég és föld, szóval nem is akarnék megismerkedni egy ilyen fiúval, akkor se ha lenne rá lehetőségem. És felteszem ez fordítva is igaz. Vannak persze kivételek, meg mondják, hogy "az ellentétek vonzzák egymást", de könyörgöm! Ez már túl nagy különbség. Összetörni meg mindenkinek összetörik a szívét, ezt nem lehet erőltetni. Nem fogok senkit megsajnálni, csak mert hisztizik nekem, hogy ő már leszokott, meg nem is csinálta olyan sokáig, és a többi maszlag, amit te is előadtál itt az előbb. Lesülne a bőr az arcomról, ha egy ilyen fiúval mutatkoznék. Azt is merem feltételezni, hogy egy ilyen fiút nem érdekel, a tanulás, a jövője, és egyetemre sem akarna menni. Az intelligencia és a kulturáltságról már ne is beszéljünk (Bő szókincs, jó tanulmányi eredmények, szeretne egyetemre, főiskolára menni, művelt, és minimálisan káromkodik - ezek röviden az elvárásaim. Már csak ezekkel is le lehet venni a lábamról. Ez az, amitől egy fiút én csodálok, és amivel le lehet nyűgözni. Ja, plusz az intelligens humorral.). Azt meg kötve hiszem, hogy értelmes emberek azok az ismerőseid, akik kipróbálták. Max hozzád képest. És mi az, hogy egy 15 éves már kipróbálta? Jézus... Mégis hol vannak ilyenkor a szülők?
"Mi van ha pont azért próbálta ki valamit mert lelki traumája volt?" (A helyesírásod egy katasztrófa... Apropó, ez is egy az elvárásaim közül: Írjon helyesen, mert az egyszerűen igénytelenség, hogy lusta vagy átolvasni, amit leírtál.)
A legnagyobb gyengeség, ha valaki az italba, a kábítószerbe (vagy épp halálba) menekül a problémái elől. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Én ekkor se próbálnám ki. Nem old meg semmit, csak ront a helyzeten. Az nem kifogás, hogy valaki nagyon maga alatt van, és súlyosan depressziós. Ha így van, menjen szakemberhez, forduljon egy családtaghoz, egy baráthoz, de ne a droghoz!
Azt pedig kikérem magamnak, hogy megkérdőjelezd az értelmi szintemet! Te vagy az, aki itt magyarázza a bizonyítványát, hogy az LSD nem veszélyes, meg nem lesz semmi baja senkinek, csak az a bajuk, hogy tiltva van... Na, vajon miért tiltották be? Mert olyan egészséges? Mégis mire alapozod az állításaidat? A te tapasztalatodra? Mert az marha sokat ér ám...
22:00 Ja, hogy te ilyen felszines vagy. És ilyen sokat vársz el emberektől, még egyetem. Meg ha meg iszik egy sört az már baj. Meg az ha cigizik?! Akkor azon nem is csodálkozom, hogy te így állsz ahhoz ha valaki kipróbál valami illegális szert. Igen, az LSD lehet veszélyes akkor ha rossz lelkiállapotba tolod. De csak a hülye csinálja azt meg! Akkor is esetleg úgy lehet veszélyes, hogy a bad trip miatt esetleg az illető öngyilkos lesz. De ez nagyon nagyon ritka. Általában át tudják a bad tripet vészelni! De utána lelkitraumája lehet tőle.
És amúgy meg nem gondolod, hogy egy kicsit túlságosan is nagyok az igényeid. És egyszerűen már felszines vagy. Ennyi mindent nem lehet elvárni valakitől. Főleg, hogy talán egyetemre jársz az is lehet, hogy gyönyörű vagy. Bár mintha egy felszines 14 éves írta volna. De nem biztos, hogy te is tudsz legalább közel annyit nyújtani amit elvársz. Szerintem akármilyen szép is lehetsz külsőre ha egyáltalán az vagy! Belülről viszont annyira ronda lehetsz, hogy nincs az a külső amivel azt egyenlíteni tudnád. Leírasod alapján én sem jönnék össze veled. Azt tanácsolom, hogy ássál kicsit mélyebbre. És gondolkozzál el, hogy miket vársz el. És milyen ember vagy mélyen legbelül. Bár szerintem sajnos nem fogod magad úgysem megismerni. Mert ahhoz gyenge vagy, hogy annyira magadba áss és változtass. Most gondolom találsz 1-2 helyesírási hibát már rám fogod, hogy nem tudok írni. Meg elkezdesz védekezni, hogy o te nem vagy felszines meg te vagy annyira jó, hogy neked egy ilyen pasi alanyi jogon járjon. És még csak lehet nem is űlsz le gondolkodi. Szerintem te pénzéhes is lehetsz tudatalatt.
És látod az ilyen lányok miatt van bizalmatlanság a lányok irányában. Mert lehet úgy felszines valamiben, hogy nem is tud róla se ő se senki. (hálistennek rólad tutti sokan tudják!) És úgy bánt meg, hogy egyszerűen nem nagyon tudsz sok mindent csinálni mert letagadja mindenki előtt..
Szerintem itt néhányan kicsit előítéletesek vagytok, én is próbáltam már ki, miután anyám meghalt, mert FIATAL voltam és HÜLYE és azt gondoltam az fog segíteni, ez van, kíváncsi lennék, hogy ha 20 év házasság után, 40 évesen kiderülne az egyébként teljesen normális férjetekről, hogy egyszer kipróbálta a drogot tizenévesen, akkor mit tennétek... Mindenki követ el hibákat, ez van. A függőség egy betegség, segíteni kéne rajta inkább, nem rögtön le "nem normális"-ozni az illetőt.
Ja és még valami, #6, a koffein, a telefon, a chips stb, de még a gyógyszer is veszélyes, mégis legális.
Na megint itt ez a drogos gyökér aki itt bizonygatja, hogy nem is beteg...
Egy javaslat: drogos lányok között, vagy elvonókúrán próbálkozz, őket nem zavarja.
Milyen drogos gyökér. Ez az első ilyen kérdésem az oldalon! Linkeld már be azt a kérdést akinek a feltevőjével össze keversz!
Meg amúgy is te valakire azt írod, hogy drogos gyökér! Közben meg az előitéletted miatt te gyökerebb vagy akármelyik drogosnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!