Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért drogozott minden sztár?

Miért drogozott minden sztár?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem lehet drogok és italok nélkül valaki híres? Mármint tényleg csak így lehet kibírni?

Rengeteg sztarrol hallotam hogy drogozik de miért? Szerintetek van olyan aki nem?

2020. aug. 23. 22:50
 1/8 anonim válasza:
86%
mert megtehetik
2020. aug. 23. 23:00
 2/8 anonim válasza:
100%

Nem tudom hogy van- e olyan, aki nem drogozik, vagy dorgozott volna legalább egyszer.

Azt viszont tudom, hogy különféle tudatmódosító szerek használata következtében az ember láthat, érezhet olyan dolgokat, amiket amúgy nem, és ez esetenként megihleti őket. Ez egyben saját tapasztalat is (bár én nem lettem sztár), és több híresség beszélt is róla.

2020. aug. 23. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Valójában a túlhajszoltság van a háttérben. Ez a kifogás, hogy el lehessen viselni a sok munkát.

Persze az agy másállapota alkotásra is késztethet, mint azt elöttem írták.

Más kérdés, hogy van olyan jólmüködö sztár is, aki nem drogozik, mégis megvan nélküle, és a hajszát is bírja.

2020. aug. 24. 01:12
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Azért van ez mert a túl nagy siker éppen annyira torzítja a személyiséget, mint a túl nagy veszteség. Ha valaki elveszti mindenét az életben azt el tudjuk képzelni hogy micsoda mély depresszióba eshet, ennek létezik sikerben az éppen ilyen mértékű negáltja is.

Ezt innen nem tudjuk elképzelni, hogy az óriási siker miként rombol, de higgyétek hogy létezik ez a jelenség.

Képzeld, hogy meg tudsz tölteni egy 15ezres stadiont emberekkel akik megőrülnek érted és csak azért fizettek és őrjöngenek hogy lássanak téged énekelni és táncolni.

Képzeld el, hogy a 15ezer emberből random bármelyiket beviheted a turné buszba és azt teszel vele amit csak akarsz. És különben 10 milliók rajongnak még érted ha angol nyelvterületen vagy sztár.

Komplett Magyarországok.

Ez akkora teher még egy egészséges tudatnak is amit nagyon nagyon nehezen tud feldolgozni és átélni vagy kételkedni benne, hogy valóban ekkora istencsászár a személye a világban és tegyük hozzá hogy kevés sztárnak teljesen egészséges a személyisége eleve.

Ennek az állapotnak a megélése úgy a legkönnyebb, ha gerejre szívod magad és szó szerint átéled a fokozhatatlan eufóriát, ami te magad vagy.

Egy teljesen egészséges szilárd értékrendű és felnőtt!! ember ezt kibírja, de neki is egy óriási probatétel.

Ezért iszonyat káros, ha valaki gyerekként lesz hatalmas sztár, mert a még képlékeny gyerekszemélyiség ennek a súlyát szükségszerűen nem bírja el és megtorzul alatta.

2020. aug. 24. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan
2020. aug. 24. 09:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kezdem érteni hogy valójában mivan
2020. aug. 24. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is van, hogy valaki úgy érzi, hogy csak akkor tud felszabadultan létezni a színpadon, akkor tudja kihozni magából a legtöbbet, ha előtte szív valamit. Azt is hiheti, hogy a közönség felfokozottságot vár el tőle, és úgy érzi, hogy ezt tisztán nem tudná nyújtani, hogy drog nélkül túl szimpla, ill. kevés lenne a rajongói számára. Ez persze lehet téves, de a nagy versengésben mindenki igyekszik a másikon túltenni, és minél érdekesebbnek, extrémebbnek látszani.
2020. aug. 24. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen, de vannak, akik nem teszik/tették ezt. Sokuknak a mani, a hírnév elvitte az agyát, így megtehette, egy részük a stressz, a barátok miatt, van, aki csak e hatására tud teljesíteni, van, aki a depi miatt, van, aki a révület fontossága miatt.
2020. aug. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!