Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta?/csinálja
Ma a barátommal találkoztunk, és felhozódott egy téma amiről eszembe jutott egy kép,megkérdeztem,hogy visszakereshetem-e a beszélgetésünkben azt a képet,amikor azt láttam meg felül a nevem alatt,hogy “az értesítések némitva vannak eddig“ vagy valami ilyesmi. Magyarán lenémított messen. Nem akartam rosszra gondolni meg semmi,de azért rosszul esett. Nem említettem neki,mert akkor csak a vita lenne. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek miért csinálta?
16/L vagyok. Barátom 17/F.
Van hogy én is némítok másokat egyszerűen azért mert kicsit szeretnék mással törődni és nem a telefont bujni, mert amint kapom az értesítést kíváncsi leszek és megakar9m nézni
Ha lenémítom akkor viszont ilyen gond nincs
Nem azt mondom hogy barátod is ezt csinálja csak hogy lásd más indok is lehet rá , szerintem nincs min kiakadni ha amúgy jól működik a kapcsolatod
En is csináltam ilyet lánnyal akit szerettem szerintem ebben nincs nagy bűn. Egy fontos dolgot néztem éppen és lenemitottam de utána egy fel órára már beszéltünk tovább. Viszont hogyha te találkozás közben láttad azt hogy le vagy némítva akkor nem 15 percre vagy egy órára nemitott le hanem lehet 24 órára vagy több.. ez nem tudom mire vall minden esetre egy kicsit fura szerintem nyugodtan kérdezz rá hogy miért tette ezt
16/F
Amúgy ez valós én is csinálnék ilyet a tesom előtt xd
Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!