Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja/csinálta ezt az exem? És miért csak velem?
Én voltam a 2. barátnõje.
Az elõttem levõ után futott, rendesen, miután szakítottak is érdekelte az egész. Vissza is ment hozzá, úgy kétszer. Még most sem tiltotta le a FB-rõl, se sehonnan, beszélnek is néha...
A mostani csaját a FB-n szívezi, állandóan mindenhonann mutogatja, hogy mennyire szereti.
Engem soha nem mutogatott senkinek, soha nem mutatta meg hogy szeret, és amikor szakítottunk akkor sem érdekelte az egész.... Az én képeimet soha nem lájkolta, és letiltott utána, hogy nyoma se maradjon hogy ebben a világban létezek.
De az elõzõ exével nem tette ezt :( és a mostani is jóval több figyelemnek örvend mint én bármikor :(
Azert a csajok is tudnak sajat tapasztalat
Valoszinuleg nem szeretett es csak szexre kellettel
Ugyan ilyen dolgokat a csajok is megcsinálnak, sőt még ezerszer rosszabbakat is.
Majdnem másfél évig voltam valakivel együtt anno, sajnos a mi kapcsolatunkat szét herdálták, tönkre tették.
Kidobott, nem is sírt utánam egy percet sem.
Lett neki egy pasija fél évre rá kb a mienk után, ahol lefeküdt a gyerekkel azonnal szinte.
Dobta a srác rá két hétre és sírt utána exem. Egy olyan után aki tényleg csak kihasználta, aki meg kiállt érte, azért meg egy könnycseppet sem.
Szóval baromira buták és hülyék a nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!