Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem engedi/szereti ha költök rá?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretem szóval szeretnék neki mindent megadni amit lehet viszont ő nem igazán szereti ha pénzt költök rá, főleg ha nagyobb összegről van szó. Pl ha a barátnőivel megy vásárolni a saját pénzéből akkor simán megvesz magának több cuccot is viszont ha én viszem el és mondom neki, hogy én fizetek akkor szinte nekem kell rábeszélnem, hogy nyugodtan vegye meg amit kinézett magának. Viszonylag jól keresek tehát nem is ezzel van a probléma egyszerűen csak nem engedi úgymond, hogy költsek rá. Egyébként nagyon jól megvagyunk együtt csak ez engem egy picit zavar mert mint mondtam szeretnék neki mindent megadni.
19l és 23f
2020. aug. 19. 18:13
1/3 anonim válasza:
Én se szeretem ha költenek rám. Vagy költsön a párom magára vagy ránk (pl randi), de ne akarja azt megvenni amit én is megtudok csak magamnak venni.
2/3 anonim válasza:
Mert nem akar lekötelezetted lenni.
Nem akar önmaga előtt kitatottnak látszani.
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy úgy érzi ha megengedi neked hogy te fizess helyette, függne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!