Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hét és 3 hónapja leszek eggyütt a barátnőmmel és ahogy ismerem nem szereti ha valaki vesz neki valamit akkor mivel lepjem meg 3 hónapra?
Szerintem csak egyszerüen ne felejtsd el, max egy szál virág. Itt van karácsony lassan oda úgy is ajándékoztok.
EZ az érzés a barátnödbe vagy azért van meg, mert mindig kaka ajándékokat kapott és inkább nem akar már csalódni. Vagy mert a szülei azt nevelték bele, hogy az ajándékozás hülyeség.. Vagy talán mindkettö együtt.
Szerintem se kell nagy ajándék... mi is 3 hónaposak leszünk 2 hét múlva :D nem hiszem hogy kapok valamit🤷🏼♀️ Max egy csokit... de mi pl első és második hónapnál se ajándékoztunk...
de ha megyünk valahova, pl mozi, kaja... ezeket általában ő fizeti, szóval nekem már ez is ajándék😄
A lényeg hogy sokáig maradjatok együtt❤️
1. Három hónap még nem ajándékozós idő.
2. Direkt mondta, hogy nem akar ajándékokat. Ha nem akar, akkor bármit is adsz neki, nem fog örülni.
3. Egy közösen filmezéssel, összebújással, sétával esetleg sütizéssel eltöltött nap milliószor többet ér a világ összes plüssmacijánál. Hívd meg egy sütire/forrócsokira/pizzára akármire amit szeret és tedd boldoggá a jelenléteddel és a gondoskodásoddal. Hidd el nekem, hogy sokkal jobban fog emlékezni erre a napra, mintha adnál neki egy plüsst vagy egyéb felesleges mütyürt.
Üdv,
egy lány aki utálja az ajándékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!