Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy együtt vagyok a barátnőmmel? 17F
Anyudék vagy az ő szülei közt mennyi a korkölömbség?? Biztos egykorúak...
Egyébként a lány szüleit valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy féltik, meg óvni akarják
A bátyám 18 és a barátnője pedig 17 éves.
Nyáron jöttek össze.
A lánynak a szülei is nagyon ellenségesek voltak.
Szintén szét akarták őket szakítani és azt hitték, hogy csak le akarja fektetni a bátyám a lányukat.
De erről szó sem volt.
Minden napot együtt töltenek és ha nálunk vannak akkor van amikor alszanak vagy éppen egymáson feküdnek.
Az az ő dolguk, hogy mit csinálnak, de szerintem nem csak este lehet valakivel szeretkezni.
Ezért sem engedték a lány szülei, hogy együtt aludjanak.
A lényeg az, hogy ott is nagyon ellenségeskedtek és hiába beszélt a bátyám velük vagy a szüleim velük, nem fogták fel.
A lánynak most volt nemrég a szalagavatója, ahol a bátyámmal táncolt és a nézésükből lehetett látni, hogy szeretik egymást.
És akkor esett le a lány szüleinek is és azóta észbe kapott.
Utána együtt is aludhattak.
Szóval szerintem nektek is megkéne mutatni, hogy szeretitek egymást és akkor ők máshogyan gondolkodnának.
Másfél év max. a bölcsődéseknél nagy korkülönbség.
Különben mi az alapja annak a felfogásuknak, hogy mert fiatalabb, ezért biztos csak meg akarod fektetni? Ha idősebb lenne, akkor nem akarnád? És egyáltalán a lefekvés miért zárna ki egy komoly kapcsolatot? Nem nagyon látok logikát a szüleid gondolkodásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!