Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek még szereti?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még szereti?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nekem elég rég óta tetszik egy fiú,és sokáig beszélgettünk ám egyik batnőm rossz tanácsa miatt már nem. De ez most nem lényeges.De én néha írtam neki de aztán abba hagytam mert lehet,hogy gáz. A fiúnak lett egy barátnője.Mikor ott aludtam a barátnőmnél és este elmentünk a városba ,akkor találkoztam vele és azt mondta,hogy párszor veszekednek és úgy tűnt ,hogy többször nézett engem sokái. Aztán nwm rég szakítottak. És újra összejöttek de egyenlőre még semmit nem tudok a jelenlegi kapcsolatukról.

Az én kérdésem:

Szerintetek azért jött vele újra össze mert rájöttek hogy együtt jobb???

Ha szerintetek nem ezért akkor szerintetek miért?

2018. jún. 19. 15:46
 1/1 anonim válasza:

Szia igy én is voltam és én csak azért jöttem ösze a volt barátnőmmel mert nem találtam hirtelen mást ugy hogy ha szakitanának ujbol csapj le rá.

Mert én is amikor volt már helyette jobb kilátásba nem is gondolkodtam hogy mit tegyek mert tudtam hogy azt a kapcsolatot nem akkarnám életem végéig

2018. jún. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!