Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Adjam fel, vagy van még esély?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, vagy van még esély?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a párommal. Nagyon sok veszekedés, probléma volt a kapcsolatunkban, de mindig megbeszéltük és túl tudtunk lépni a hibáinkon.

Nemrég 2 hetet volt kint németországban. Én hűségesen vártam haza. Amíg kint volt nagyon csúnyán összevesztünk. Legalább is ő velem. Hazajött, találkoztunk és benyögte, hogy nem tudja mit akar.

Azt mondja, hogy szeret, de nem tudja, hogy van-e értelme ennek az egésznek.

Szóval annyi a lényeg, hogy hetek óta húzza az agyam, tartja bennem a reményt én meg kb. egy papucs vagyok

Szerintetek fel kéne adnom a próbálkozást, mert csak tovább fog velem szórakozni? Vagy talán idővel megenyhül és kibékülhetünk? Esetleg volt valaki hasonló cipőben? Ti mit tennétek a helyemben?

#kapcsolat #miértjátszik
2020. aug. 17. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg. Egyébként a vitatkozás/veszekedés nem mindig rossz. Az jobb mintha meg se beszélnétek. Mond el azt neki is amit itt leírtál,aztán meglátjátok. Kössetek komprumiszumokat, ha folytatni akarjátok,hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha meg nem szeretnétek,akkor szakítsatok. Mind2 jó megoldás lehet. Jobb, mint az ami most van
2020. aug. 17. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Teljesen egyetértek!

Én mindenféleképpen békülni szeretnék és hajlok a változtatásra.

Csak az a probléma, hogy nem szeretne velem találkozni/beszélni amíg el nem dönti, hogy mit szeretne. Igazából csak tőle függ, hogy mi lesz ebből, de folyamatosan kételyek közt tart amibe már beleőrülök.

2020. aug. 17. 14:37
 3/5 anonim válasza:
100%

Én voltam hasonló cipőben: nem sokkal később ki is tette a szűrömet. Tehát én mindig kezdeményeztem a dolgok megbeszélését, próbáltam kihozni a kapcsolatunkból a maximumot, de ő nem volt erre hajlandó. Néhány hónap elteltével újra beszéltünk és azt mondta nem érezte magát elégnek hozzám.

A te esetedben nem tudom mi lehet a valódi ok. Talán csak keresi magát, de mi is veszekedésekkel kezdtük, egyre sűrűbbek lettek, végül én sérültem.

18/L

2020. aug. 17. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy állunk, hogy nehezen belement abba, hogy holnap találkozzunk és beszéljünk, de attól félek, meg gondolja magát addig.
2020. aug. 17. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
boldogabb lennél nélküle
2020. aug. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!