Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 17 éves fiú vagyok a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves fiú vagyok a barátnőm egy évvel idősebb tőlem ő azt akarja higy költözzünk össze de én még nem nagyon akarom szüleim is ellenzik mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 00:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fura, hogy ilyen gyorsan össze akar költözni.

Nem akarok vészmadár lenni, de nem lehet, hogy csak a szüleitől akarna meglógni vagy valami?

Nekem ez nagyon fura, főleg fiatalon, főleg 3 hónap után.

De amúgy alapjaiban, ha nem állsz készen (ami teljesen normális) neki is meg kellene érteni azt igazából...

Szerintem.

2020. aug. 16. 04:28
 12/17 anonim válasza:
100%
Ő nem veled akar összeköltözni, hanem menekülni akar otthonról, és benned látja a kiutat. (Ettől még szerethet persze.)
2020. aug. 16. 06:56
 13/17 anonim válasza:
0%

Gondolom nem okoz meglepetést: nagy valószínűséggel hamarosan apa leszel.

Különben semmi nem indokolná, hogy magához kössön egy nagykorú nő egy kiskorú fiatalembert.

A gyereknek apa kell és azt el is kell tartani, sőt az anyukát is.

Szerintem ezt a lehetőséget a szüleidnek is vesd fel, hogy feltudjanak készülni.

A szüleid az unokájukat csak nem teszik ki majd az utcára.

Előfordul az ilyesmi.

Ha nem akarod vállalni a gyereket, akkor fizeted a gyerektartást, illetve amíg kiskorú vagy addig a szüleid fizetik majd, aztán, ha nagykorú leszel már te is helytállhatsz.

2020. aug. 16. 07:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod akkor csak mondj neki nemet.
2020. aug. 16. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mit szívtál? Adsz belőle? 18-17 éves kapcsolat 18 évesen a csaj "érett nő" a 17 éves faszi meg "kisfiú"??😂😂👉🌚🌚
2020. aug. 16. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne költözz vele össze és fordíts nagy figyelmet a védekezésre.
2020. aug. 19. 00:44
 17/17 anonim ***** válasza:

AztabudosXDDD

Nekünk 2 éves kapcsolatban (17töl19korig) nem jutott eszünkbe,hogy költözzünk össze,max ha egyetemre megyünk,nemhogy 3 hónap után XDD

ne haragudj, de ezek a drámák amiken ti keresztül mentek mostanság elég nevetségesek,mintha 17-18 évesen valami 30 év kőkemény hidegrázó múlttal és tapasztalattal rendelkeznetek, de legalább -5 év írható le a viselkedésetekből :D

2020. aug. 23. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!