Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú vagyok a barátnőm egy évvel idősebb tőlem ő azt akarja higy költözzünk össze de én még nem nagyon akarom szüleim is ellenzik mit tegyek?
Nekem fura, hogy ilyen gyorsan össze akar költözni.
Nem akarok vészmadár lenni, de nem lehet, hogy csak a szüleitől akarna meglógni vagy valami?
Nekem ez nagyon fura, főleg fiatalon, főleg 3 hónap után.
De amúgy alapjaiban, ha nem állsz készen (ami teljesen normális) neki is meg kellene érteni azt igazából...
Szerintem.
Gondolom nem okoz meglepetést: nagy valószínűséggel hamarosan apa leszel.
Különben semmi nem indokolná, hogy magához kössön egy nagykorú nő egy kiskorú fiatalembert.
A gyereknek apa kell és azt el is kell tartani, sőt az anyukát is.
Szerintem ezt a lehetőséget a szüleidnek is vesd fel, hogy feltudjanak készülni.
A szüleid az unokájukat csak nem teszik ki majd az utcára.
Előfordul az ilyesmi.
Ha nem akarod vállalni a gyereket, akkor fizeted a gyerektartást, illetve amíg kiskorú vagy addig a szüleid fizetik majd, aztán, ha nagykorú leszel már te is helytállhatsz.
AztabudosXDDD
Nekünk 2 éves kapcsolatban (17töl19korig) nem jutott eszünkbe,hogy költözzünk össze,max ha egyetemre megyünk,nemhogy 3 hónap után XDD
ne haragudj, de ezek a drámák amiken ti keresztül mentek mostanság elég nevetségesek,mintha 17-18 évesen valami 30 év kőkemény hidegrázó múlttal és tapasztalattal rendelkeznetek, de legalább -5 év írható le a viselkedésetekből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!