Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők! Mikortól oké az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mikortól oké az együttalvás?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátommal (25) másfél hete jöttünk össze. Már ismertem évek óta, nagyon rendes srác volt mindig, nem egy szoknyapecér, inkább introvertált.

Aludtam már a lakásán, a nappaliban, illetve most ő is nálunk alszik a vendégszobában. Mindketten szűzek vagyunk, egyelőre nem is tervezünk szeretkeznj, tehát tényleg csak alvásról lenne szó. Szülők, ti ilyen körülmények közt mikor engednétek meg az együtt való alvást? Olyan másfél/két hónap már rendben lenne? (szüleim is ismerik más évek óta)18/L

2020. aug. 10. 01:18
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Update: 4 hónapja vagyunk együtt, nála mindig együtt alszunk.

Anyám úgy érzem teljesen rendben van a dologgal, de apám kontrollmániás, valamint én vagyok a ,,kedvence” így nyíltan még mindig nem lett megengedve, ami röhejes. Bár örülhet, legalább elérte, hogy állandóan hazudoznom kelljen neki, meg hajnalban felszökni a szobámba, bravó.

2020. dec. 9. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!