Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők! Mikortól oké az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mikortól oké az együttalvás?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátommal (25) másfél hete jöttünk össze. Már ismertem évek óta, nagyon rendes srác volt mindig, nem egy szoknyapecér, inkább introvertált.

Aludtam már a lakásán, a nappaliban, illetve most ő is nálunk alszik a vendégszobában. Mindketten szűzek vagyunk, egyelőre nem is tervezünk szeretkeznj, tehát tényleg csak alvásról lenne szó. Szülők, ti ilyen körülmények közt mikor engednétek meg az együtt való alvást? Olyan másfél/két hónap már rendben lenne? (szüleim is ismerik más évek óta)18/L

2020. aug. 10. 01:18
A kérdező szavazást indított:
Már az első nap után.
Pár hét után.
1-2 hónap elteltével.
Több hónap elteltével.
Egyáltalán nem engedném meg.
76 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%

18 evesen azt csinalsz amit akarsz. De inkább az aggszűz luzer srácnak kéne félnie hogy te dugod meg őt, a leirtak alapján.

Egy parkapcsolatnak egyebkent része a szex. A baratnommel (hasonlo koruak vagyunk) a masodik randin lefekudtunk, 3 napja ismertuk egymast. Addig ovi nagycsoport ket felnott kapcsolata, amig ez nem kovetkezik be.

2020. aug. 10. 01:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok, a barátnőd ezek szerint biztosan nem egy r.banc, te pedig nyilván nem vagy egy mentálisan csökkentett képességű seggfej:)
2020. aug. 10. 08:03
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Ne is foglalkozz vele, sosem értem meg, miért nem lehet normálisan válaszolni, vagy ha nem tudsz ne írd le.

Pár hónap után már nyugodtan aludhattok együtt. De ha gondolod beszélj előtte a szüleiddel. Kérdezd meg itt aludhat e nálad. Majd elmonjdák mit gondolnak. A válasz valoszínűleg az, hogy igen, de ha úgy alakul, hogy tudod... akkor... vigyázzatok!

Kb ez lenne a reakció és ez teljesen normális, tudják, hogy már felnőtt vagy feltenek mert még fiatal és persze a lányuk.

Szüleidtől kérdezd meg ne itt, mert itt vsak hasonló válaszokat kapsz, mint az első.

És az igen, ovi nagycsoport kapcsolat míg nincs szex, wow. Ez ám a felfogás, nem tudom milyen lányt találsz aki a 2. találkozó után lefekszik veled, ha megtörténik akkor jól jártál, mert az ilyenekért fizetni szoktak az útszélén na mindegy! Jaaa és nem kell menőzni, mert ezzel nem csak a kérdezőt bántottad meg, ha magára is veszi, amit remélem nem tesz, de magadat is minősítetted! Gratulálok!

2020. aug. 10. 08:10
 4/21 anonim ***** válasza:
34%

#2 a stilus maga az ember. Megmutattad te milyen vagy. Nyilvn nem futokaland volt, mert ket honap után hozzám is koltozott. De a futokalandokkal sincs gond, a tapasztalatoktol leszel sokoldalú, rugalmas, talpraesett ember.

Es ha ket felnott ember vonzodik egymáshoz, mire várjanak? Kinek a validációjára meg értékítéletére? A tiédre, aki azt sem tudja ott aludhat e a fiujánál? Majd ha lesz tapasztalatod, es onbizalmad hogy kiéld amire vágysz, akkor tudni fogod hogy mi a jó.

2020. aug. 10. 09:08
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Igazság szerint ez nem a tini párkapcsolatok kategória és ennek megfelelően nem is kéne engedélyt kérned. Akkor fekszel le a paliddal amikor csak akarsz, mert kapaszkodj meg: felnőtt emberek vagytok! Ha meg ráadásul nem is akartok lefeküdni csak együtt aludni, akkor komolyan nem értem miért kell ehhez a szüleid beleegyezése. Egyáltalán miért aludtál nála a kanapén, miért nem az ágyban?
2020. aug. 10. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, akkor alszol vele amikor akarsz/késznek érzed magad rá.
2020. aug. 10. 12:03
 7/21 anonim ***** válasza:
43%

Pedig elsőnek igaza van, csak a stílus volt túl nyers.

Kérdező, megértem, hogy egy 18 éves szűznek k**va az aki hamar lefekszik valakivel mert vonzódik hozzá és szimpatikus neki. Egyébként én is a második randin szexeltem először a vőlegényemmel, na jujj, micsoda r.b@nc vagyok hogy azóta meg 5 éve csak vele...mindegy is.

Senki engedélyére nem szorulsz, ez felnőtt párkapcsolatok kategória, nem tudom hogy szoktad-e nézni, de az van tele ilyenekkel hogy "25 évesen szűz vagyok, ez gáz? Ti összejönnétek egy ilyen korúval, ha még nem volt senkivel?" Hát nagy többség nem jönne össze vele. Az meg, hogy már aludtál ott, de nem vele, hát külön fura. Nyugodtan aludjatok együtt, nem lesz belőle semmi. Nektek már nem kéne, hogy ez ekkora dolog legyen. A szüleid engedélyére meg főleg nincs szükséged, nem tudom, feltűnt-e, de már alkoholt is vehetsz, meg minden. És ő aludt már nálatok, te aludtál nála. Ez már oly mindegy hogy külön, vagy együtt. És akkor a szüleidnek is biztosan nem volt vele problémája.

2020. aug. 10. 13:45
 8/21 A kérdező kommentje:

Igazad van, kedves utolsó. Teljesen abnormális, hogy csak én nem feküdtem le valakivel 2 nap után, szörnyű, hogy ilyen lapos a szexuális életem, nemde?:) Bár gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy mind nekem, mind a páromnak is lett volna alkalma lefeküdni más-más emberekkel, csupán nem akartunk, biztosan bennünk van a hiba:)

< Egyébként azért tettem a kérdést tini párkapcsolatok kategóriába, mivel abból kifolyólag, hogy még gimnazista vagyok, szüleim tartanak el, nem érzem magam felnőttnek, hiába tudok egyedül alkoholt venni:) >

2020. aug. 10. 16:20
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Pontosan az a probléma a kedves egyessel,illetve hetessel,hogy egyoldalúan gondolkodnak,hozzá meg beszűkültség is társul. Nyilván szerencsétlen meg aggszűz aki,nem önszántából nem volt még senkivel,mert mondjuk olyan betegsége volt,hogy nem is lett volna ereje rá. Vagy a múltja olyan volt,nem volt elegendő egy-két hét arra,hogy kikeveredjen belőle. És igen, nyilvánvalóan ha 25 évesen szűz valaki,az is marad mert mindenki elutasítja,és egyoldalúan gondolkodik. Hülyeség.
2020. aug. 10. 16:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szituban az az egyetlen abnormális dolog, hogy egy 18 és egy 25 éves ember úgy érzi, hogy szülői beleegyezésre van szükségük ahhoz, hogy egy ágyban aludjanak. Vagy a szüleik annyira kontroll alatt tartják őket, hogy ha nem kérik a beleegyezésüket, akkor azért valamilyen módon büntetés jár. Akármelyikről is van szó, egyértelműen nem egészséges.
2020. aug. 10. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!