Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Mikortól oké az együttalvás?
18 éves lány vagyok, barátommal (25) másfél hete jöttünk össze. Már ismertem évek óta, nagyon rendes srác volt mindig, nem egy szoknyapecér, inkább introvertált.
Aludtam már a lakásán, a nappaliban, illetve most ő is nálunk alszik a vendégszobában. Mindketten szűzek vagyunk, egyelőre nem is tervezünk szeretkeznj, tehát tényleg csak alvásról lenne szó. Szülők, ti ilyen körülmények közt mikor engednétek meg az együtt való alvást? Olyan másfél/két hónap már rendben lenne? (szüleim is ismerik más évek óta)18/L
Nem igazán értem ezt a mikor dolgot.
Felnőtt ember vagy, miért kellene a szüleid engedélye a párkapcsolatodhoz, főleg egy felnőtt férfivel?
A másik az, hogy akkor aludjatok együtt, amikor úgy érzitek, hogy készen álltok arra, hogy egymás mellett legyetek...
17.
Ja, mert aki nem Vesta szűz és kéri ki a szülei véleményét még abban is, hogy hogyan töröljön hátsót, az biztos rossz ember és 100%, hogy válni fog, ha egyszer megházasodott.
Szerintem elég sok átmenet van a "megúznak 1 randi után" és a "10 éve vagyunk együtt, de még szüzek". Ebben az ügyben is az arany középszert kéne megtalálni.
Mint írtam a szülők véleménye nem releváns azzal kapcsolatban, hogy két felnőtt együtt aludhat e, lefekhet e egymással vagy sem. Teljesen mindegy, hogy a szülőkkel lakik e a pár egyik tagja vagy, hogy a szülők tartják el, az ő teste, ő dönti el, hogy kivel és mikor fekszik le.
Abba van beleszólása a szülőknek, hogy ezt tehetik e a szülői házban vagy sem, ha nem akkor ott van opcióként a 25 éves fiatalember lakhelye.
Akkor feküdjenek le, ha ő késznek érzi rá magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!