Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők! Mikortól oké az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mikortól oké az együttalvás?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátommal (25) másfél hete jöttünk össze. Már ismertem évek óta, nagyon rendes srác volt mindig, nem egy szoknyapecér, inkább introvertált.

Aludtam már a lakásán, a nappaliban, illetve most ő is nálunk alszik a vendégszobában. Mindketten szűzek vagyunk, egyelőre nem is tervezünk szeretkeznj, tehát tényleg csak alvásról lenne szó. Szülők, ti ilyen körülmények közt mikor engednétek meg az együtt való alvást? Olyan másfél/két hónap már rendben lenne? (szüleim is ismerik más évek óta)18/L

2020. aug. 10. 01:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtené az aki aki nem ért velem egyet miért? Valószínűsíthető,hogy megint tetszés/nem tetszés alapján ítélnek egyesek. Érdemes volna ezen elgondolkozni.
2020. aug. 10. 18:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Nyilván a barátomnak nincs szüksége engedélyre, nekem viszont ez az első komolyabb kapcsolatom, és nyilván a szüleim sincsenek vele tisztában, hogyan is kéne kezelni ezt a helyzetet.
2020. aug. 10. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem igazán értem ezt a mikor dolgot.

Felnőtt ember vagy, miért kellene a szüleid engedélye a párkapcsolatodhoz, főleg egy felnőtt férfivel?

A másik az, hogy akkor aludjatok együtt, amikor úgy érzitek, hogy készen álltok arra, hogy egymás mellett legyetek...

2020. aug. 10. 19:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a felnőtt ember az, aki nem a szüleivel él és képes eltartani magát. Mint mondtam, gimnazista vagyok.
2020. aug. 10. 19:28
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, h akérdezőnek atom berögzült nézetei vannak, a reális válaszokba beleáll, de egy önálló döntést a saját életéről képtelen meghozni xdd
2020. aug. 10. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Sziasztok! Sok ilyen eset van. A kis lány nehezen nő fel! Sok mindenben kikéri a szülei véleményét. Jelen esetben mit mondott anyukád? Szabad együtt aludnotok? Engem zavarna, ha a másik szobában ott lennének a szüleim, pláne az első alkalommnál. Feszélyezne. Én akkor lennék együtt a párommal, mikor tiszta a levegő nála, vagy nálam. De ha csak magáról az együtt alvásra gondolsz csak az szerinted működne? Ölelések, csókok, simizések, izgatások után? Egészséges hormon esetén szerintem felfalnátok egymást és olyan hangos lennél, hogy a szüleid szégyelnék magukat, hogy otthon vannak, mikor a lányuk nemi életet él. Azért, mert még tanulsz, az nem jelenti azt, hogy a nemi életedhez ebben a korban engedélyt kellene kérned. Persze a nem kívánt terhesség ellen védekezzetek! Inkább erről kellene anyukáddal beszélni, hogy esetleg szedjél már gyógyszert, hogy fel készülj a nagy napra. Ezen a téren mi a helyzet veled? Bocsi, viszont az elgondolkodtató, hogy 25 éves férfi miért várt idáig? Ha ennyire nem kívánta a puncit, mi lesz vele 40 éves korában? Nagyon félszeg lenne?
2020. aug. 11. 07:37
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
Elég hü lye válaszokat kapott a kérdező, senki nem tudja megérteni, hogy ha a szüleinél lakik, ők tartják el, de egyébként is számít a szülei véleménye, akkor egy ilyen fontos dologban is kikéri a szülei beleegyezését, vagy inkább véleményét. Jó, hogy vannak még rendes nők, férfiak a világban!!
2020. aug. 11. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
folyt.: akik nem válással fogják folytatni a házaséletüket.
2020. aug. 11. 09:21
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

17.

Ja, mert aki nem Vesta szűz és kéri ki a szülei véleményét még abban is, hogy hogyan töröljön hátsót, az biztos rossz ember és 100%, hogy válni fog, ha egyszer megházasodott.

Szerintem elég sok átmenet van a "megúznak 1 randi után" és a "10 éve vagyunk együtt, de még szüzek". Ebben az ügyben is az arany középszert kéne megtalálni.

Mint írtam a szülők véleménye nem releváns azzal kapcsolatban, hogy két felnőtt együtt aludhat e, lefekhet e egymással vagy sem. Teljesen mindegy, hogy a szülőkkel lakik e a pár egyik tagja vagy, hogy a szülők tartják el, az ő teste, ő dönti el, hogy kivel és mikor fekszik le.

Abba van beleszólása a szülőknek, hogy ezt tehetik e a szülői házban vagy sem, ha nem akkor ott van opcióként a 25 éves fiatalember lakhelye.

Akkor feküdjenek le, ha ő késznek érzi rá magát.

2020. aug. 11. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha a szülei tartják el, akkor arra van befolyásuk 18 éves kor felett, ami kapcsolatos a gyerekük pénzügyeivel és lakhatásával. Ezen túl úgy vélem, hogy minden más a "gyerek" saját felelőssége, hiszen már nem gondviselői a szülők.
2020. aug. 11. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!