Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Első együttalvás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttalvás?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a barátom 19. Lassan másfél hónapja vagyunk együtt, és feldobta, hogy aludhatnék nála.

Már nem vagyok szűz, viszont egyáltalán nem vagyok ilyen téren tapasztalt. Neki 3 komolyabb kapcsolata volt előttem, így nyilván ügyesebb, de legalábbis tapasztaltabb, mint én.

Én is szeretnék vele lenni, nem arról van szó, hogy “erőltetné”, csak nem szeretnék neki csalódást okozni (ez az én hülyeségem, tudom).

Ezért (leginkább, hogy megnyugtassam magam), milyen tippeket tudnátok adni?

A védekezésről is beszéltünk, tehát nem arról van szó, hogy ne tudnám vele megbeszélni, csak jó lenne, ha jobban otthon lennék a témában.

Szóval srácok/lányok, mit szerettek/szeret a barátotok? Mit hogyan csináljak, hogy mindketten élvezzük, van-e valami, amit mindenképp érdemes észben tartani, ilyesmik. Bármilyen jellegű tanács érdekel.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2020. júl. 5. 02:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%

Hagyd hogy ő csinálja, és nyögj hangosan ha nem élvezed annyira akkor is.

Illetve az elojátekban légyen orális szex a rêszedről mindenképpen!

2020. júl. 5. 04:43
 2/12 A kérdező kommentje:
öhm, köszönöm a választ, de a kérdés nem arra irányult, hogy hogyan játsszam meg magam, hanem hogy mire érdemes figyelnem.
2020. júl. 5. 07:41
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

1.Gumival védekezzetek, ez a legfontosabb.

2.Izgasson fel, kényeztessen, legyen hosszú előjáték.

3.Kényeztesd orálisan.

4.Élvezzétek! :)

5.Semmi olyanba ne menj bele, amit te nem akarsz !

2020. júl. 5. 07:42
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Hosszú előjáték, sok csókolózás, összebújás, simogatás.

Bármit csinálhatsz ha élvezed, de ha valami nem jó akkor szólj.

Meg ne csak rá figyelj, hanem magadra is, élvezd a dolgot.

Én szeretem ha a lány is irányít, odateszi a kezem, vagy szól, hogy csináljam.

Reggel meg ébresszed egy orális kényeztetéssel.

Az olyan mint egy szülinapi ajándék :)

2020. júl. 5. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Legyen hosszú előjáték és szórakoztassátok egymást.

Nyugodtan beszélgessenek közben, szólj ha valami neked nem jó és mond neki is, hogy ha valami nem túl komfortos neki, akkor ő is szóljon neked.

A legegyszerűbb dolog egyébként, ha hagyod magad elengedni, és csak jól érzed magad. Nem kell erre túl komolyan gondolni, majd szép lassan összeszoktok.

Az orális szexet emlitve; ha te nem szeretnéd ne csináld. Ezt nyugodtan jelezheted a srácnak is és akkor tudja, hogy erre még nem állsz készen.

Egyébként az fontos, hogy amúgy sem minden fiú szeretni, ha orálisan kényeztetik, mert egyszerűen nem izgatja fel őket annyira.

2020. júl. 5. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az előttem szólók, #1 kivételével korrektül leírtak mindent. Én már csak sok szerencsét kívánok :D
2020. júl. 5. 23:17
 7/12 A kérdező kommentje:
és ha én még nem szeretném orálisan? vagy ez tényleg ennyire “alap”?
2020. júl. 5. 23:35
 8/12 A kérdező kommentje:
a hasznos válaszokat köszönöm szépen! :)
2020. júl. 5. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Nem mondhatni, hogy túl tapasztalt lennék, de szerintem nem alap dolog, mint ahogy #5 is írja. Bár a fiúk nagyobb része szereti. De ha te nem állsz rá készen, nyugodtan mondd meg neki.

2020. júl. 5. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnéd, ne csináld - a szexben semmi sem kötelező, de bármit lehet amit mind a ketten élveztek.

Én szeretem orálisan adni is kapni is. Sokkal "közelebbről" és intenzívebben érzed ahogy a másik elélvez, ez engem rettentően be tud pörgetni.

Szerintem kár kihagyni vagy legalább nem kipróbálni, de ha úgy érzed még nem jött el az ideje azzal sincs baj. Majd később, ha már megismertétek jobban egymás testét, ki mire indul be, akkor érdemes tenni egy próbát.

Ha meg nem jön be, akkor is van ezer másik módja a másik kényeztetésének.

2020. júl. 6. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!