Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők esetében miért van az hogy inkább idősebb pasikkal kezdenek?
Most arra értem hogy egy idős pasi már nem jó, minimum legyen 2-3 évvel idősebb.
Van ennek valami pszichológiai oka? Vagy az ősidőktől így van, mert ha idősebb biztonságban érzi magát?
Eléggé érdekel, kíméljenek az utálkozó, "jaj egy pancser kinek nincs csaja" hozzá szólók.
Nem erről van szó csak érdekel ez a téma.
9-es
Tényleg köszönöm a válaszodat, ez így már világosabb. Igazából a srácok nagyja tényleg a szexre megy, ezt alá is írom. Vannak kivételek, én is ilyen vagyok (nem azért írom, hogy javítsam a számadatokat, plusz megérdemled a komoly, de igaz választ). Én igazából saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy volt 3 lány, akivel intelligensen lehetett beszélni, a többi meg számomra volt gyerekes, mert folyton a piálásról, meg a bulikról beszéltek, amik engem őszintén hidegen is hagytak (most már látom, hogy egy kis buli belefér piával, de nem úgy ahogy ők tolták/tolják). Én nagyjából bárkivel megértetetem magam, ezzel nincs is problémám. Ahogy írtam a végén, no offense, nem azért írtam a kifogást, mert hogy beszóljak, csak így gondoltam, hogy kell valami ilyesmi.
Szóval tényleg köszönöm, mert intelligens és teljesen érthető volt a válaszod
19/F
Előző vagyok
Na szerintem most pont alá is támasztottad az állításod, mert 19 vagy és intelligensen ki tudod fejezni magad és nem egyből lehordod a másikat csak mert nem egyezik a véleményetek
21/L egyébként
11-es vagyok
Erre való egy értelmes vita, nem kell feltétlen megoldást találni, de értelmesen a másikkal meg tudtunk beszélni.
Sajnos ilyen a magyar mentalitás, hogy lehordjuk a másikat, de ennek sosem voltam híve.
De nagyjából egyezik az a vélemény, igazából csak a személyes tapasztalataink mások. Mindkettőnk szerint a legtöbb srác a szexre megy. Mindkettőnk szerint vannak kivételek. Azzal én is egyet értek, hogy a legtöbb lány azért a koránál idősebb sráccal van egyenlő érzelmi intelligencián.
Ha úgy nézzük, a tapasztalatnál meg egyikünk se volt szerencsés, ennyi
Úgy látom egyre inkább egyezik a véleményünk
És ha a témánál maradok akkor ez is leginkább a fiataloknál figyelhető meg szerintem hogy nem tudják mi az a vita
Hogy hogyan lehet intelligensen elmondani a nézőpontunkat valamiről, sőt igazat adni a másiknak
És igen egy ilyen vitánál nincs egyértelműen jó és rossz válasz
De az a jó hogy így a másik tapasztalataiból is tanulhatunk
De gondolj is bele, igazából mi is fiatalok vagyunk, mi is pár éve a gimi padját koptattuk.
Nem tudom neked volt-e esetleg olyan órád, ahol a véleményedet elmondhattad, majd erre más reagált volna és így tovább. Mert nekem nem volt és a legtöbb helyen sem. Pedig az ilyen interaktív lehetőségek lennének a megfelelőek.
Vagy pedig az, hogy ne legyenek az emberek önfejűek (elnézést a kifejezésért), mert nem feltétlen az az igaz, amit mondanak, másnak is lehet igaza.
Ezt nem sokan alkalmazzák. De tény, a tapasztalat szerzése mástól fontos, legyen az pozitív vagy negatív.
Szerintem alapból sem volt a véleményünk olyan távoli, de a magam oldaláról tudom, hogy nem mindig úgy fejezem ki magam, ahogy szeretném, lehet ez is volt a probléma az elején
Sajnos az iskolában ezt nem tanítják
Nekem sem rémlik olyan hogy nyíltan megvitattunk volna egy kérdést órán
Ne érts félre nem vettem támadásnak amit először írtál
Csak abból úgy jött le elsőre hogy nem egyezik a véleményünk
Talán pont azért mert általánosítottam
És mivel te kivétel vagy ez alól, természetes hogy "megvédted" magad
Igen, ez abszolút lehetséges, mert én is benne voltam ilyen trollságokban, de leginkább, hogy a terheimet levegyem a vállamról, és végre nevethessek egy kicsit. Mondjuk most meg egyetemen teljesen más a teher, akkor még gimiben nem tudtam.
Nem ismerjük egymást ugyan, de jól esik, hogy látatlanban a kivételek közé teszel. Szerintem te is kivételes lány vagy, már az első válaszodból láttam, hogy értelmes vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!