Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok/Nők esetében miért van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők esetében miért van az hogy inkább idősebb pasikkal kezdenek?

Figyelt kérdés

Most arra értem hogy egy idős pasi már nem jó, minimum legyen 2-3 évvel idősebb.

Van ennek valami pszichológiai oka? Vagy az ősidőktől így van, mert ha idősebb biztonságban érzi magát?

Eléggé érdekel, kíméljenek az utálkozó, "jaj egy pancser kinek nincs csaja" hozzá szólók.

Nem erről van szó csak érdekel ez a téma.

2020. aug. 2. 15:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Kinek mi.

Ám mindég is igy volt.

50 éve is volt ilyen, nem újdonság ez.

2020. aug. 2. 16:00
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen, tudom nem újdonság.

Épp azért érdekel.

Szerény véleményem szerint valami pszichológiai ok lehet a háttérben

Fentebb leirtam

2020. aug. 2. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én valami olyasmit hallottam, hogy a lányok korábban érnek, és a velük egyforma érett fiúk idősebbek. Érettség jelenthet gondolkodásmódot, témákat, viselkedést. És éppen ezért ez egy idő után megváltozik, és 20 valahány éves korban már egy-idősekkel is szívesen nyitnak.

Akinek nem lenne nyilvánvaló, ez nem vonatkozik mindenkire, és természetesen szívesen hallok más teóriákat is. Egyébként én is fiatal fiú vagyok, szóval engem is eléggé érdekel a téma.

2020. aug. 2. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs így. Sok párnál a nő idősebb 2-3 évvel. Felnőtt korban ez a pár év egyáltalán nem látszik. Tiniknél, 20 évesen lehet fontos. Egy 20 éves lány akár már dolgozik, fura lenne egy 17 iskolás fiúval.
2020. aug. 2. 17:41
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
apa komplexus,komolyabb gondolkodású férfiak keresése a lazább fiatalok helyett, meg vannak az "arany ásók" akik a zseton miatt keresik az öregebb férfiak társaságát
2020. aug. 2. 19:22
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Egy példát hoznék fel erre

Középiskolás koromban a lányokkal mi már komoly kapcsolatot kerestünk, (volt akinek volt is) meg érett dolgokról beszélgettünk ,pl a jövőnkről,a munkáról stb.

Eközben az osztálytársaink fiuk meg papirgalacsinokkal dobálták egymást órán, meg ha lányt akartak azt is csak egy két éjszakára

Na ezért van az hogy idősebb pasikat keresünk

2020. aug. 2. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsónak mondanám a srácok szemszögéből, hogy ez nálunk a bulizás, ha dobálózunk, attól független, amikor én is ilyen voltam, velem is el lehetett komolyan beszélni mindenről. Inkább ez részetekről lehet egy kifogás, hogy éretlenebbnek nézzenek minket a lányok. No offense, lehet nem is igaz, de kíváncsi vagyok első sorban a te véleményedre, de akár bárki máséra is
2020. aug. 2. 22:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem akarok kukacoskodni.

Saját észre vétel de az ilyen lányok pont olyan pasikat szednek fel akiknek vagy kocsijuk vam vagy motorjuk.

Saját környezetemben ezt láttam.

2020. aug. 2. 22:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Először is nem csak a dobálózást hoztam fel példának, hanem azt is hogy komoly kapcsolat helyett csak szexre mennek

És itt kiemelném hogy tudom hogy van kivétel

Van fiatal srác aki komoly kapcsolatot akar és van idősebb aki csak szexet

Saját tapasztalatomról tudok csak beszélni, de én egyikükkel sem tudtam igazán komoly témáról beszélni (ebben is van kivétel tudom)

És direkt kifogásnak nem használnám

Csak azért nem offolnék egy srácot mert dobálózik meg mert fiatal

Csak a tapasztalatom azt mutatta eddig, hogy az idősebb pasikkal jobban megértetem magam

2020. aug. 2. 22:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig én vagyok

A kérdezőnek meg annyit, hogy sosem erre mentem

Több évig voltam együtt egy nálam 5 évvel idősebb pasival akinek se autója, se motorja, se saját lakása nem volt

Sőt nem is egy szuper jól fizető állása volt

Szerettem őt és megértettük egymást

2020. aug. 2. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!