Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez még helyrehozható?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még helyrehozható?

Figyelt kérdés
Szóval barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt. Én 18, ő pedig 17 éves. Utóbbi időben észre vettem, hogy elhidegült tőlem, tudjátok milyen gondolom. 1 hete részegen történt közte és legjobb barátom között (11 éves barátság) egy "véletlen" szájrapuszi, erről nem ők világosítottak fel, máshonnan tudtam meg. Ő azt mondja elhanyagoltam, nem érezte, hogy szeretem, nem törődtem vele eleget. 2 hónapja nem szerelmes csak szeret mint embert, én belekergettem ebbe a helyzetbe őt. Mint utólag kiderült, szülinapunkkor ( egybe tartottuk nálunk) részegen uncsimtól olyan szájra puszit kért amikor a szátok közé teszitek a két ujjatok. ( uncsim magától elmondta) Ennek ti látjátok értelmét? 5 hónapja mondta, hogy több törődésre van szüksége, változtattam is. 3 hete ideköltözött, minden nap együtt voltunk, mindenre figyeltem ami vele kapcsolatos. Szóval ti szerintetek ki rontott, helyrehozható?

2020. júl. 13. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Időpocsékolás.

Egyébként mindig kettőn áll a vásár: te ne naponta haverkodj, ő meg ne ugorjon más szájára.

2020. júl. 13. 17:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat! Ha valaki még elmondaná a véleményét, irja le, fejtse ki, kérem.
2020. júl. 13. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Még a kommentben írt dolgokra reagálnék:

Oké, hogy túl sok időt töltöttél a barátaiddal, és oké, hogy szóvá tette. De azt meg ne akarja már tiltani, hogy barátaid meg hobbid legyen... És ki az isten szakít 17-szer? Ez röhejes. Itt már rá kellett volna jönnöd, hogy hagynod kell.

2020. júl. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!