Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem-e, vagy se? Még helyrehozható .
Tehát 5 hónap után szakítottam a barátommal .. Az oka az volt hogy tul erzekeny volt hozzám (nálam sokkal jobban) , én nyújtottam neki a lelki tamaszt, en vigasztaltam mindig,minden esetben én védtem meg,ő nem nagyon.. És komoly volt nagyon, mindig az érzelmeiről beszélt, nem volt valami humoros és nekem az elég fontos lett volna..
Ehelyett halalosan szerelmes volt belem,megtett értem mindent amit csak tudott, másra rá se nézett,csak én voltam neki a világon,mindig azt nézte nekem mi a jó. Uriember volt velem..😊
Aztán Kb 1-1,5 hetig nagyon sablonosan beszeltunk es felhoztam hogy szakitok. Nagyon magába fordult, eddig én tartottam benne a lelket,én vagyok a mindene..
S most mégjobban hiányzik mint eddig. Jobban mint valaha.. Ő belemenne tuti hogy újra kezdjük..
Viszont par honap mulva mashol jarna suliba es megkevesebbet beszelnenk. Mit kezdjek?
16/L, 16/F
Hagyd.
Mindenkinél úgy van,hogy az elején hiányzik de az idő begyógyítja a sebeket előbb utóbb,nála is és nálad is. Különböztök és ez nem feltétlen jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!