Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálkozzak a dolgokkal, hogy helyesen süljön el?
Én 19/F, ő 17/L
Mindenben szót értünk, kedveljük egymást, néha kölcsönösen mondjuk egymásnak, hogy "cuki vagy", vagy "aranyos vagy", megdicsértem már a külseje miatt is. Sajnos ezt mind chat-ben, mivel amikor láthattuk egymást, mindig csak elmentünk egymás mellett, ma meg már csak akkor futunk össze, ha tervezzük is. Nem akarom vásárra vinni ezt a jól kialakuló kapcsolatot egy letámadással. Állítása szerint még nem volt barátja, és egyenlőre nem szeretne, legalább is nem tervez, pedig lennének jelentkezők. Mit ajánlotok?
Szerintem,ha nem akar barátot,akkor ne akarj a barátja lenni (már párkapcsolati szinten). Maradt lőtávolban,és várj türelemmel. Lehet közösen ezt-azt csinálni,és ha megjön a kedve a pasikhoz,és bejössz neki,akkor bizti jelét fogja adni..
Nézd a jó oldalát,addig felcsíphetsz mást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!