Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Helyrehozható?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Helyrehozható?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nemrégiben ismerkedtem meg. Egy- két hónapja. Tudni kell, hogy én 17 éves vagyok, ő 15 és tudom, hogy van 2 év korkülönbség, de ő annyira aranyos és amúgy vicces is. Az elején minden rendben volt. Haverkodtunk..De észrevettem, hogy próbált nyitni felém jó párszor, tehát valószínű többet akart de én hideg voltam és elutasítottam mindig az ilyen szituációkban. Utólag visszagondolva..Nem is ismerek magamra, mert én tudom, hogy nem ilyen vagyok. És ahogy telt az idő, elkezdett bunkózni(azt hiszem bántotta a viselkedésem), én is az lettem, egyre bunkóbbak lettünk és így eléggé eltávolodtunk az utóbbi egy hétben. Újragondoltam az egészet. Újrakezdeném az egész ismerkedést, mert valójában mi ketten nem ilyenek vagyunk, de nagyon rossz irányba halad(t) a kapcsolatunk. Azt akarom, hogy tudja, mennyire pozitív valójában a véleményem róla , és hogy mennyire kedvelem. De nem tudom, hogy hogyan beszéljem meg vele. Azt sem tudom van e értelme, de mindenképpen megpróbálnám.

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. máj. 10. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a te helyedben én megbeszélném vele a dolgokat, hogy miért voltál bunkó. Lehet, hogy azéert mert te bunkóztál vele, annak vette, hogy nem kedveled. Ez őt megbántotta ezért ő is bunkó lesz veled. Beszéld meg vele mi miért volt.
2019. máj. 10. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném. Megbeszélni, de nem tudom, hogyan kezdjem...És mikor. Tulajdonképpen semmit.
2019. máj. 11. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán, amikor legközelebb beszéltek, hozdd fel. Ilyeneknél nincs megfelelő idő, csak meg kell tenni minél hamarabb. És szerintem csak simán vágj bele a közepébe. Pl hogy "Nézd XY! Tudom hogy az utóbbi időben bunkó voltam, de ez nem én vagyok és igazából nagyon bírlak úgyhogy ne haragudj." Vagy valami ilyesmi
2019. máj. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!