Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért csináljátok ezt? (Többi lent)
Mert nem merik, ilyen egyszerű
Majd lesz egy belevaló pasi jó szöveggel, aki felszedi a csajt, a szemezős szégyenlős pasi meg féltékeny lett, hogy neki nem jött össze
#5-ös, mi az, hogy többet ekkorát nem fogsz égni? Szerintem túl rövid az élet ahhoz, hogy ne fogjuk meg a lehetőségeket. Ha a csaj nem akar semmit, hát aztán?
Szerintem mindkét fél pont úgy odamehet a másikhoz, vagy akármilyen formában kezdeményezhet, ha tetszik neki a másik. És hogy most leégsz kicsit, az igazából semmiség. Ha bejön, sokkal többet nyersz, ha meg nem, akkor se leszel hátrébb, mint akkor ha meg se próbálod. Viszont, ha nem próbálkozol, akkor ott lesz az az érzés, hogy "mi lett volna ha...".
Az emberek sokkal jobban bánják a kihagyott lehetőségeket, mint a pofáraeséseket.
sajnos sokan egyszerűen nem merik (én is eddig eléggé gyáván viselkedtem)
ahogy a többiek írták, attól félünk, hogy elrontjuk, pedig sokszor pont ezzel tesszük tönkre az esélyinket; meg van hogy a jeleket nem úgy értjük, mint aminek szánva vannak (vagy óvatosságból leértékeljük)
én is azt tanácsolom, hogy ha sikerül összeszedned magad, akkor kezdeményezz te, a fiú örülni fog (én legalábbis nagyon örülnék)
az előfordulhat, hogy kitol veled egy fiú, de az ritka, az nem érdemel meg
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!