Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » FIÚK! Miért csináljátok ezt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Miért csináljátok ezt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha szemeztek egy csajjal, heteken át nézitek őt suliba, haverotokkal beszélitek de aztán amikor oda néz a csaj akkor egyből elkezdtek valami random dolgot csinálni. MIÉRT NEM ÍRTOK RÁ EGY BIZONYOS IDŐ UTÁN?? VAGY SZÓLÍTJÁTOK LE? amikor mindennap van rá alkalmatok...

2020. jún. 20. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Khmm... A short wiew back to the past. Nos, annyi az egész, hogy annyira lerombolja néhány normálisnak tűnő hölgyemény az önbizalmunkat, hogy úgy nehéz bámuláson kívül bármit is tenni. Hacsak a srác nem szerez valahonnan önbizalmat, akkor kérlek szépen ha tetszik a srác küldj neki jeleket, amik egyértelműek.
2020. jún. 20. 20:51
 2/9 anonim válasza:
86%
Teljes mértékben egyetértek az előző válaszolóval. Ha szeretnél valamit, írj rá te, vagy menj oda te. Örülni fog biztos neki.
2020. jún. 20. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Mert nem merik, ilyen egyszerű

Majd lesz egy belevaló pasi jó szöveggel, aki felszedi a csajt, a szemezős szégyenlős pasi meg féltékeny lett, hogy neki nem jött össze

2020. jún. 20. 21:29
 4/9 Stark2000 ***** válasza:
100%
Az előző válaszolók jó példákat mondanak. És hozzá kell tenni, hogy sokan félnek (vagy csak szimplán nem akarnak) pofára esni. Sajnos nem tudunk egymás gondolataiban olvasni, és sokszor ami számunkra teljesen egyértelmű jel, azt ti sokszor kimagyarázzátok annyival, hogy kedvesek akartatok lenni, amiből kapásból következik a félreértés, és a kellemetlen szituáció.
2020. jún. 20. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Volt, hogy szemeztem egy csajjal, és odamentem hozzá. Aztán kiderült, hogy azt nézte, hogy miért nézem, és azért vigyorgott, mert viccesnek találta. Na ekkorát többet nem fogok égni :)
2020. jún. 20. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
6%
Töketlenek.
2020. jún. 20. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
6/6 Mert néhány csaj levágja nekünk szimbolikusan. Amúgy 1-es vagyok. Nekem kb annyira lecsökkentették, hogy szerencsém is volt, de még így is másfél év kelletr ahhoz, hogy oda merjek menni ahhoz aki tetszik. Ennyi, vagy megtanulja magától, vagy a lányokat kérném, hogy adjanak az ilyen srácoknak önbizalmat. Btw az ilyen srácok a rendesek és belőlük lesznek a jó férjek
2020. jún. 21. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:

#5-ös, mi az, hogy többet ekkorát nem fogsz égni? Szerintem túl rövid az élet ahhoz, hogy ne fogjuk meg a lehetőségeket. Ha a csaj nem akar semmit, hát aztán?

Szerintem mindkét fél pont úgy odamehet a másikhoz, vagy akármilyen formában kezdeményezhet, ha tetszik neki a másik. És hogy most leégsz kicsit, az igazából semmiség. Ha bejön, sokkal többet nyersz, ha meg nem, akkor se leszel hátrébb, mint akkor ha meg se próbálod. Viszont, ha nem próbálkozol, akkor ott lesz az az érzés, hogy "mi lett volna ha...".

Az emberek sokkal jobban bánják a kihagyott lehetőségeket, mint a pofáraeséseket.

2020. jún. 21. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

sajnos sokan egyszerűen nem merik (én is eddig eléggé gyáván viselkedtem)

ahogy a többiek írták, attól félünk, hogy elrontjuk, pedig sokszor pont ezzel tesszük tönkre az esélyinket; meg van hogy a jeleket nem úgy értjük, mint aminek szánva vannak (vagy óvatosságból leértékeljük)

én is azt tanácsolom, hogy ha sikerül összeszedned magad, akkor kezdeményezz te, a fiú örülni fog (én legalábbis nagyon örülnék)

az előfordulhat, hogy kitol veled egy fiú, de az ritka, az nem érdemel meg

sok szerencsét!

2020. aug. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!