Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van ez? Fiúk ti miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Fiúk ti miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy fiú és egy lány akik együtt vannak. A lány kicsit visszahúzódó, félénk, vannak gátlásai. Az egyik például az, hogy a fiú szóvá tette hogy nem küld a lány neki félmeztelen képet de a lány fél hogy ha szétmennek kikerülnek a képek. A fiú már nem szűz de a csaj igen. A lány meglátja hogy a fiúja olyan lányokat likeol/követ akik meztelen képet posztolnak. (Sőt nem is modellek, való életben elérhető csajok) a lánynak ez rosszul esik és nem tudja miért csinálja ezta barátja. Talán azért mert nem elég neki vagy tényleg ő a hibás azért mert nem küld meztelen képet?

2019. jan. 20. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Undorító, az ilyet legszívesebben karóbahuzatnám....

Nem kötelezhet neki arra, hogy meztelen képet küldjön főleg ilyen lány :( bezzeg az ilyen lányok ilyen fiúval járnak.............

17/f

2019. jan. 20. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
gondolom ismered az egyik felet, ha te vagy a csaj akivol szo volt hagyd ott, ha a fiu vagy akk ne baszogas senkit, ha 3. szemely akk mond meg a csajnak h nala csak jobb pali van, az h keveset ismer 1 dolog
2019. jan. 20. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én is szoktam kérni páromtól olyan képet, persze én törölni szoktam, csak látni akarom a pici testét. Ha olyan párom van akkor nem érdekel ha nem küld és ettől nem sűrgetek semmit jobban.

Szerintem, hogy a pasid ilyen csajokra nyálaz, az nem a te hibád. Szűz lányokhoz több türelem kell és nekem ez pont tetszik is.

Nem csodálom, hogy nem bízol benne és nem küldesz képet. A legtöbb pasi menti az ilyen képeket és még mutogatja is, nem sokan vannak ilyen barmok mint én, hogy törlöm az ilyen képeket.

2019. jan. 20. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a lány h*lye amiért még nem szakított a barátjával. Jobbat érdemel.
2019. jan. 20. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Ne merj kuldeni neki

Mert akkor tényleg megjarod

2019. jan. 20. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

A lány egy nyomorék, hogy nem b**ssza ki azonnal a fiút, mint macskát sz**rni.

A fiú egy rossz ember, nem szeret téged.

2019. jan. 20. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
De ebben az esetben mi a teendő? Szóljak neki hogy láttam hogy meztelen lányok után fut vagy hagyjam és ne szóljak?
2019. jan. 20. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán szakíts vele.
2019. jan. 20. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
That's called fuckboy.
2019. jan. 20. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennél már csak az meredekebb, amikor tavaly év végén az én 46 éves pofámra rámgerjedt egy 18 éves szűzlány és kérés nélkül, magától küldözgette a 18 karikás képeket. Én pl, már csak a neveltetésemnél fogva sem kérek soha senkitől meztelen képeket.
2019. febr. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!