Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt egy lánnyal?
A helyzet az az, hogy adott egy fiú aki a bátyám osztálytársa. Mindössze 3 évvel idősebb mint én, de mégsem tudok kiigazodni rajta!
Egyszer átjött hozzánk a fiú, és véletlen összefutottunk az udvaron. (Korábban még nem találkoztunk, egymás létezéséről sem tudtunk😅) Nagyon normálisnak tűnt, és még meg is tetszett nekem külsőleg. Aztán kiderítettem hogy én is tetszettem neki (bátyámtól tudom). Ezután bejelölt fbn, majd szép lassan minden közösségi oldalon bejelölettük egymást.. pár nap múlva elkezdtünk beszélgetni, és részemről nagyon jókat tudtunk beszélgetni, jól kijövünk azt gondolom. Szép lassan megismertük egymást, majd elhívtam találkozni suli után mivel a valóságban jobb beszélgetni szerintem.. Ezt ő a találkozás napján vissza mondta, majd azt mondta hogy legközelebb összehozzuk. De azóta már egyre kevesebbet beszélgetünk, van hogy 2-3 óra múlva válaszol. De ennek ellenére még minden reggel ír ha ő kel fel hamarabb hogy jó reggelt, és este is szintén mindig aranyos dolgokat ír.
Előfordulhat hogy nem lesz "legközelebb"? Mit szeretne ezzel elérni?
Engem teljesen összezavart😅
Előfordulhat. Talán attól is tart, hogy a bátyád húga vagy (Bármilyen meglepő xd :D )
Az is furcsa lehet, hogy a lány kezdeményezi a randizást...
Semmiképpen ne fuss utána, mert azzal magadat degradálod. Legyen tartásod, várd ki mi lesz és ha semmi nem lesz, láthatod, nem veszítettél semmit. :)
Őszintén én is tartok minimálisan attól hogy 4 éve osztálytársak, és nagyon jóban is vannak.
De próbálom ezt elengedni, mert ettől még bármi megtörténhet!
Köszönöm a tanácsod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!