Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek róla?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Igazából ezt lányoktól kérdezném inkább.

Ha egy srac odamegy hozzátok az utcán,és probál kezdeményezni,mindig elutasitjátok?

Többször is probálkoztam,több módszerrel,témával és eggyik se jött be.

Az nem lehet hogy én csinálom ennyire rosszul.

Ti hogyan képzelitek ezt az "ismeretlenül odamegyek" szitut?

Vagy esetleg valami tanács?

18/F

2020. jún. 18. 22:04
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs vele semmi probléma. Sőtt, még a lányok szemében magabiztosnak fogsz tünni. Ugye azt írtad, hogy neked nem jött össze. Miket mondtál/csináltál? Hátha csiszolhatunk rajta. :)
2020. jún. 18. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én eleve parázós lány vagyok, biztosan zavarban lennék, de tetszene hogy magabiztos annyira a fiú, hogy mer kezdeményezni. Úgyhogy semmiképp nem hajtanám el, hogyha normális, kulturált a közeledése
2020. jún. 18. 22:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Többféleképpen probálkoztam,volt mikor csak odamentem,hogy "szia,lenne kedved ismerkedni?"

Te tényleg mindenféle szar dumát probáltam,es nem vagyok az a félős/zárkozós fajta.

Szoval nem dadogtam össze-vissza.

És csúnyának se tartom magamat

2020. jún. 18. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Én igen, mindenkit elutasítok.

1. Van barátom, de a többi pont arra is vonatkozik, hogyha nem lenne.

2. Paranoiás vagyok

3. Ha az utcán vagyok nem csak úgy flangálok, hanem megyek valahova, nem hiányzik hogy idegenek feltartsanak.

2020. jún. 18. 23:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor is jobb utcán,mint ráirkálni 8-10lányra facen/instán.

És persze volt olyan mikor kijelentette,hogy van barátja.

Ilyenkor mentem is tovább

2020. jún. 18. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van barátom szóval jelenleg elhajtanám ha valaki így próbálkozna de: Ez a szöveg hogy szia lenne kedved ismerkedni túl gyors és ijesztő is. Először is ne egy random szép csajhoz menjél oda hanem ahhoz aki érdekes számodra. Figyeld meg kicsit, ha mondjuk látsz valami olyan mintát amihez van közöd (pl harry potteres pólója van te meg szereted a harry pottert), mert akkor van mivel elkezdened a beszélgetést pl: Szia bocsi nem zavarok? (nem kell megvárni még a választ)Nagyon tetszik a pólód, én is imádom a harry pottert stb... Innen már azon múlik hogy ő hajlandó-e veled beszélni.

Tehát ha hozzám így jönne valaki oda kedvesen és kicsit félénken de mégis a háttérben magabiztossággal beszélgetni (amikor szingli vagyok) akkor nekem ez tetszene.

17/L

2020. jún. 19. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én facebookon és instán sem szoktam visszaírni.

Azokkal ismerkedtem akikkel egy suliba járok, egy helyen dolgozom, esetleg valamilyen rendezvényen találkozunk.

2020. jún. 19. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 Egyetértek.

Az interneten található ismerkedős szövegek a bulikban levő részeg lányokon kívül másoknál nem nagyon válnak be, a "lenne kedved ismerkedni?" pedig túl gyors. Erre, bármilyen jól nézne ki a pasi, nemmel válaszolnék, ugyanis nem a vonzódást és a kíváncsiságot érezném felé, hanem azt, hogy "jesszusom, menjen már".

2020. jún. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!